Колоритният нов член на журито в MasterChef Илиан Кустев бе

...
Колоритният нов член на журито в MasterChef Илиан Кустев бе
Коментари Харесай

Нов член на журито на Мастършеф се срещна с крал Чарлз III

Колоритният нов член на журито в MasterChef Илиан Кустев бе измежду гостите на приема в Британското посолство през вчерашния ден във връзка рождения ден на крал Чарлз III.

Както е известно, топ-кулинарят ни персонално се е срещал с негово величество. Това се случа, когато Кустев е част от екипа на Chef Джон Уилиямс в петзвездния Ritz Hotel, обичано място на кралското семейство, на Желязната лейди Маргарет Тачер и на Брад Пит.

Срещата сред Кустев и тогава принц Чарлз става във Англия по време на Деня на овнешкото, когато негово величество поздравява всички от екипа готвачи на събитието.

 undefined

Шеф Кустев също се здрависва персонално с кралската персона. За своите готварски достижения като част от екипа през 2006г. кулинарят е увековечен на фотографията за 100-годишния празник на Ritz. Освен Кустев на събитието са били поканени и останалите членове на новото жури на MasterChef, които обаче не са имали опция да участват.

" Огромни благодарности на Негово Превъзходителство Роб Диксън за поканата да участвам на празненството по случай рождения ден на Крал Чарлз III ", написа началник Илиан Кустев и показа фотография с посланика.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР