Колоритният и вездесъщ Щерю Иванчев от Пещера, който шашна жури

...
Колоритният и вездесъщ Щерю Иванчев от Пещера, който шашна жури
Коментари Харесай

Хълк от Пещера става готвач, Звездев го тренира

Колоритният и всемогъщ Щерю Иванчев от Пещера, който шашна жури и аудитория в " България търси гений " с превъплъщенията си в екшън героя Хълк и артиста Стивън Сегал, има ново занятие. Охранителят в локален винпром ще става топкулинар, а път към тайните на кухнята ще му дава Иван Звездев.

Хълк и Звездев се срещат през миналия уикенд в родния град на Щерю, където Звездев показва ястия с яйца, а мотивът е празник на птичия артикул. БГ Хълк заема позиция компактно до топготвача и казана в тълпата и впечатлява кулинаря с познанията си в кухнята.

" Показах му и татуировката ми с логото на " Мастършеф ", където участвах. Той доста се зарадва, разговорихме се и сподели да му се обадя. Ще се забележим отново и може да работим дружно ", описа пред  " България Днес "   Щерчо, както е прочут в района риалити героят, и добавя, че с новите умения ще нападна идващия сезон на кулинарното риалити.

Паралелно с това БГ Хълк приготвя нов удивителен номер за идния сезон на " България търси гений ". Щерю Иванчев отглежда летящи катерици у дома, които дресира на специфични номера, и с тях е решен да вземе акъла на жури, аудитория и фенове.

" Женската се споделя Буби и я купих за 600 лева, а мъжката е Ерик, него взех за 300 лева. Гледам клипчета в интернет и си маркирам номера за дресировка. Много е мъчно, само че ще дам всичко от себе си ", показа пред " България Днес " колоритният балканджия, който провокира същински възторг с участията си в " България търси гений ", превъплътен в облик на паметния кино воин Хълк и екшън звездата Стивън Сегал.

Притесненията на охранителя са, че летящите (захарни) катерички могат елементарно да изхвърчат през прозореца или навън. Затова образованията ще бъдат единствено у дома, с цел да не избягат крилатите животинки.

Паралелно с това самородният гений от Пещера продължава да се грижи за триметровия си мрежест питон Дженифър Лопес, който също образова. Съскащата дама към този момент се отдава на ласките, прегръдките и целувките на телевизионния корифей.

Това е вторият питон в дома на риалити героя. Преди женското влечуго Хълк се снабди и с мъжки - Силвестър Сталоун, който също стартира да тренира да извършва разнообразни нареждания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР