Колоритната група се възползва от последните летни дни, за да

...
Колоритната група се възползва от последните летни дни, за да
Коментари Харесай

Кали заведе музикантите си в Гърция

Колоритната група се възползва от последните летни дни, с цел да съчетае потребното с приятното. Тромпетистът Сандо Сандов, пианистът Виктор Николов и барабанистът Евелин Методиев дружно с френската певица от български генезис, смаяла французите с осъществяванията си на фолклорни и поп-фолк тълкования на френски – Александра Панайотова се дружно с Кали на лятна фиеста, която комбинират със основаване на нова авторска музика. Към музикантите се причислява и изпълнителят Максим, дружно със брачната половинка си. Двамата с Кали възнамеряват да основат акустична версия на шлагера, изпълнен през 2019-а от Максим – " Не целувай различен ".

Кали, която има тапия по организационна логика на психиката, откри метод да приложи наученото в университета, обединявайки го с безспорните си качества в музикалното изкуство. На плажа ги заварва и летния Александровден, което предизвика екипа да означи празника на Александра Панайотова и най-малкия наследник на Кали – Александър.

Освен писането на музика и текстове групата се отдава на летни занимания на плажа.  лед като избра нов креативен път за себе си и групата си, Кали е по-вдъхновена от всеки път. Множеството запитвания за участия и задължения в частни и клубни събития потвърждават на изявената певица, че публиката харесва новото й амплоа и  с наслада припява най-новия й шлагер " ШантавУ ", в който си партнира с феномена Алекс Панайотова, позната на публиката от присъединяване й в " България търси гений " през 2016-а година. От Гърция творите се прибират заредени с незабравими страсти и голям брой дема на нови песни.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР