Колоната с техника на протестиращите земеделци отново влезе в Пловдив.

...
Колоната с техника на протестиращите земеделци отново влезе в Пловдив.
Коментари Харесай

Колоната на земеделците влезе в Пловдив, решиха за блокадата на АМ Тракия* СНИМКИ

Колоната с техника на протестиращите земеделци още веднъж влезе в Пловдив. Тракторите на производителите се придвижиха от входа на града по ул. " Васил Левски " и завиха по бул. " България ". По-рано през днешния ден протестиращите земеделци блокираха с тежка техника кръговото кръстовище до входа до с. Труд до Пловдив. Трафикът се контролира от чиновници на реда.

Преминаването на машините краткотрайно затрудни придвижването в сектора. Като се образуваха колони по натоварения бул. " България ". Очаква се земеделците да създадат противоположен завой и ще се върнат в с. Труд. Такъв бе маршрутът им и през вчерашния ден, когато дейностите на производителите доведоха и до усложнения за пътуващите жители.

Пловдивчанин описа пред GlasNews, че през вчерашния ден му е лишило над час и 30 мин, с цел да се прибере до града от Труд. Той показа, че коли изчаквали по канавки, други търсили обход по черни пътища.

Припомняме, че за четвърти следващ ден животновъди и земеделци излязоха на митинг в страната. Протестиращите край Пловдив взеха решение да се откажат от обсада на автомагистралата. Ако няма трайно решение обаче, в понеделник обсада на автомагистралата ще има, бяха безапелационни земеделците.

Фермерските митинги не престават поради безуспешните досега договаряния с властта.

Обновена: Колоната от 120 и машини мина около постройката на Пловдивския панаир. Целта беше да стигне до Държавна фирма „ Земеделие ”.Протестното шествие промени графика на градския превоз. Автобусите бяха пренасочени по обходни направления.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР