Колкото си по-малък, толкова повече ликуваш и злорадстваш. Така Маги

...
Колкото си по-малък, толкова повече ликуваш и злорадстваш. Така Маги
Коментари Харесай

Задава се скандал! Халваджиян обиди Слави за работата му

Колкото си по-малък, толкоз повече ликуваш и злорадстваш. Така Маги Халваджиян разяснява скеч в " Шоуто на Слави " във връзка прекъсването на " Господарите ", в който продуцентът е основен воин.

" Слави в миналото беше мой другар, който харесвах и обичах. С годините на този човек последователно нещо му стана, затвори се в себе си и се трансформира във вълк единак. В шоуто му могат да се бъзикат, с който си желаят - не виждам проблем в това. Въпросът е в метода, по който го вършат. Поне да беше смешно, а то не беше. Дори и жестоко да беше, само че да е смешно... За страдание това, което те демонстрираха, не беше надарено. Направиха го по глупавия метод. Друг е въпросът, че за скеча им разбрах от хора в офиса, които са го гледали. Аз самият от години не проследявам " Шоуто на Слави ". Нито ми е смешно, нито ми е забавно ", безапелационен е Халваджиян в изявление за " Уикенд ".

На въпрос дали Слави го е осъдил за нарушение на авторското право във връзка с шоуто му, продуцентът показва:

" Няма такова нещо, безспорна лъжа! Има три каузи сред нас и Слави, като две каузи сме ги спечелили ние на последна инстанция. За последното, за което той приказва и хубаво извърта, че ни е осъдил, истината е напълно друга. Той заведе дело за това, че сме употребявали фрагменти от неговото шоу, без да желаеме разрешението му или да му плащаме. Съдът сподели, че имаме право, тъй като законът го разрешава. Виновни сме единствено в това, че сме изписали, че фрагментите са взети от " Шоуто на Слави ", а е трябвало да посочим, че продуцент е Слави Трифонов.

Защитихме се, като изтъкнахме, че това е копродукция и освен Слави е продуцент, а и Би Ти Ви, и че няма по какъв начин, като пуснем кадър от шоуто, да изпишем 50 реда създатели и всички, които са правили това предаване. В противоположен случай 15 минути ще би трябвало да демонстрираме имена на създатели и продуценти. Съдът сподели, че кардинално наподобява, че няма логичност, само че в последна сметка Трифонов е продуцент на шоуто и ние би трябвало да го посочваме като подобен, когато използваме фрагменти от предаването му. Беше решено, че сме отговорни за въпросния надпис, а не за това, че сме взимали фрагменти от " Шоуто на Слави ".

Тоест, ние фрагменти от продукцията му можем да използваме и отсега нататък, колкото си желаеме. И ще продължим да го вършим, тъй като законът го разрешава. Слави от своя страна извъртя нещата и популяризира друга версия. С брат ми Джуди се разбрахме въобще да не опровергаваме, да оставим Трифонов да си приказва, каквото желае. Ние знаем истината и това, което споделям, може да се ревизира - има документи. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР