Колкото повече се мразят и си нямат доверие, взаимно ще

...
Колкото повече се мразят и си нямат доверие, взаимно ще
Коментари Харесай

Плевнелиев: Промяната на собствеността на Лукойл ще е позитивна

„ Колкото повече се ненавиждат и си нямат доверие, взаимно ще се управляват и балансират, което може да докара до ненадейно положителни резултати “. Това сподели Росен Плевнелиев, президент от 2012-2017 година, за връзките сред ГЕРБ и „ Продължаваме промяната “.


Той даде образец с битката с корупцията – в случай че някоя от двете обединения си разреши „ да се заиграе с нещо “, другите ще я потопят. И подсети, че и Бойко Борисов, и Кирил Петков могат още на следващия ден да смъкват държавното управление.

Според него в областта на защитата, за която опозицията изиска избор на съмнение на кабинета, сега страната ни има огромен триумф. „ Най-после има огромна национална стратегия за модернизиране на Български въоръжени сили. И то с последни технологии, тъй че да се интегрираме с нашите сътрудници. Това е единственият метод да подсигуряваме нашата сигурност “, изясни Плевнелиев пред бТВ.

По думите му повода опозиционните партии – Българска социалистическа партия, „ Възраждане “ и „ ИТН “, да не са удовлетворени от протичащото се в тази сфера е, че са русофилски.

По другата тематика, по която беше пожелан избор на съмнение – енергетиката, той също вижда позитивно развиване.

„ Ако „ Лукойл “ премине от напълно съветски ръце на олигарси, които са свързани с Путин и финансират неговата война, към интернационалните компании от демократични страни. Това ще е превъзходен резултат “, счита президентът в интервала 2012-2017 година

Прогнозата на Плевнелиев е, че до половин година ще има смяна в собствеността на „ Лукойл “. „ Това ще бъде положително за България, тъй като това е може би най-стратегическият актив, поради който могат да бъдат затворени учебните заведения, да спре придвижването на колите и работата на предприятията “, посочи той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР