Колкото повече остаряваме, толкова повече усилия започваме да полагаме, за

...
Колкото повече остаряваме, толкова повече усилия започваме да полагаме, за
Коментари Харесай

9 малки грешки, които неблагоприятно изкривяват външния вид и ни състаряват. Но ние знаем как да ги поправим

Колкото повече остаряваме, толкоз повече старания започваме да поставяме, с цел да изглеждаме млади и свежи. Но от време на време, макар видимо идентични старания, в последна сметка някой в действителност съумява да сътвори млад и радостен облик, а някой към момента не може да укроти външния си тип и възрастта си. Решихме да разберем какви незначителни неточности освен не ни разрешават да изхвърлим няколко години, само че даже ни дават спомагателни години.

9. Дълга коса

С придвижване на възрастта чертите на лицето ни естествено се свиват, а прекомерно дългата коса единствено утежнява нещата. Успешната прическа, в противен случай, може да има резултат на лифтинг на лицето.

8. Моливът е по-тъмен от червилото

Използването на мрачно молив за устни, изключително в композиция с по-светъл колорит на червилото, единствено по себе си е остаряла техника за гримиране, която също прибавя възраст. Освен това мрачен молив в противоположен цвят притегля вниманието към фините бръчици към устните.

7. Матов грим

Матовият грим нормално се употребява интензивно от тези, които имат мазна кожа. С възрастта обаче секрецията на себум към този момент понижава по натурален метод и казусът с дехидратацията става все по-актуален, което матовите артикули единствено акцентират.

6. Твърде дълги нокти

Сигурно сте забелязали, че пръстите на бабите много изтъняват. И по този начин, дългите нокти акцентират дължината на пръстите, което ги кара да наподобяват още по-тънки и надлежно по-стари.В идеалния случай нокътят би трябвало да стърчи няколко милиметра от върха на пръста.

5. Пастелни нюанси в облеклата

С възрастта цветът на кожата ни по този начин или другояче избледнява, а изобилието от пастелни нюанси в облеклата единствено изостря бледия външен тип. Това важи изключително за класическата композиция от розово и синьо. Ако към момента не сте подготвени да се откажете от светлите нюанси в облеклата, по-добре се придържайте към по-неутрални тонове, като плът, слонова кост и така нататък

4. Метални сенки

Всеки знае, че с възрастта кожата става по-малко еластична. Това прави нанасянето на грим по-трудно, защото текстурите на продуктите са склонни да пълзят във фините линии и бръчки и да ги акцентират. Например, подобен неподходящ акцент върху възрастта е присъщ за ярките железни нюанси.

3. Висок ток и липса на умения

Токчетата могат да създадат една жена както кралица, по този начин и нелепа шапка – и това зависи напълно от техниката на вървене. Без умения е по-вероятно да загубите от взор дължината на крачката, ъгъла на торса и позицията на коленете, което в последна сметка ще има негативно влияние върху стойката ви.

2. Очила без рамки

Изглежда, че очилата без или съвсем без рамки ги вършат съвсем невидими и затова не въздействат изключително на външния тип. Всъщност те въздействат и негативно, правейки облика неприветлив и прекомерно отегчителен, заради което придават спомагателна възраст.

1. Прасковен маникюр

В допълнение към люляковия колорит, лакът с цвят на праскова има извънредно неподходящ резултат върху външния тип на кожата. На неговия декор кожата наподобява прекомерно скучна и по-стара, в сравнение с е в реалност.

Какви други нюанси на външния облик, съгласно вас, не акцентират възрастта прекомерно удобно?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР