Колкото повече наближават Коледните празници, толкова повече ни се приисква

...
Колкото повече наближават Коледните празници, толкова повече ни се приисква
Коментари Харесай

Какъв е “специалитетът на Салма Хайек

Колкото повече наближават Коледните празници, толкоз повече ни се прищява към този момент да стартираме да си подготвяме обичайни сладки и солени домашни вкусотии. И може и да останем сюрпризирани, само че се оказва, че някои звезди също обичат да прекарват време в кухнята и да забъркват разнообразни предписания, с които да предизвикват кулинарните си умения.
 Салма Хайек и появяването й в два блестящи тоалета един след различен
Неочакваната уязвимост на Салма Хайек

Актрисата съумява да ни изненада

И една от тези известни персони със пристрастеност към вкусната храна и приготвянето ѝ, е Салма Хайек. За нея умерено можем да кажем, че в кухнята се усеща също толкоз уверена, колкото и пред камера.

Актрисата разкрива, че дружно с майка ѝ в никакъв случай не са пропущали да готвят за Коледа. " Готвенето е метод фамилиите да се обединят ", добавя  и издава също, че всяка година ястията ѝ за празника са нови и разнообразни.

" Нямам предписания. Обичам да следя храната и да изобретявам рецептата на момента. Това е моят " специалитет ". Мога да скалъпвам, в случай че нямаме точните съставки. Когато имаш деца, се научаваш да правиш и това ", споделя актрисата.

Още нещо, забавно за пристрастеността ѝ към готвенето е, че тя не помни съвсем никоя от рецептите си, тъкмо тъй като всеки пък се получава неповторима и " се случва един път в живота ", както споделя самата.

Според нея празниците, традициите в фамилията, както и носталгията по детството, са универсални тематики в живота и всички те участват даже и в испаноезичния филм El Sabor de la Navidad, който тя продуцира дружно с Хосе Тамез. Историята в него обаче има съвременно звучене и е особено подходяща за празничния сезон, защото е навръх коледна тема.

Пред People  продължава описа си за традициите в своето семейство. Тя не крие, че те са се трансформирали откогато от 2009 година е омъжена за френския предприемач Франсоа-Анри Пино и е мащеха на трите му деца от двете му предходни съпруги.

Французинът е татко на Франсоа (25 г.) и Матилд (22 г.) от някогашната си брачна половинка Дороте Лепер, както и на (17 г.) от модела Линда Еванджелиста. След като се дами за Франсоа-Анри Пино, Салма Хайек ражда щерка им, която в този момент е на 16 години.
 С обич за Салма Хайек - Линда Еванджелиста с прочувствено самопризнание
Жестът на Салма Хайек към Линда Еванджелиста

Голямото сърце на актрисата

" Всяка година вършим една Коледа с моето мексиканско семейство и една Коледа с моето френско семейство ", прецизира актрисата и се майтапи, че единият празник постоянно е " подправен ", тъй като не се чества на 25 декември. " Но ни се коства доста същински. Просто е в различен ден ", добавя Салма Хайек.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР