Колкото повече наближава Световното първенство по футбол, толкова повече новини

...
Колкото повече наближава Световното първенство по футбол, толкова повече новини
Коментари Харесай

Когато принц Уилям изпадне в неудобна ситуация

Колкото повече наближава Световното състезание по футбол, толкоз повече вести от всевъзможни сфери са свързани с него. Те, несъмнено, няма по какъв начин да подминат и английското кралско семейство. Още повече, че принц Уилям е президент на британската футболна асоциация.
 Принц Уилям, британският народен тим и по какъв начин той ги поддържа преди Световното по футбол
Принц Уилям и специфичната му връзка с националния тим по футбол

Какво им пожела принцът за Мондиал 2022

Преди няколко дни в качеството си на подобен той връчи формалните фланелки за Мондиал на всички 26 играчи от тима на Англия в щаба им. И с това си заслужи рецензии..., тъй като Уилям също по този начин е и принц на Уелс.

" Разбира се, той може да поддържа който си желае и, като президент на асоциацията, визитата му там е разбираемо. Но няма по какъв начин да не вижда, че да носи купата принц на Уелс в това време не е подходящо. Не се ли усеща неловко? Не вижда ли проблем? "

Това е текстът на обява в Twitter на уелския артист Майкъл Шийн, прочут и като някогашния брачен партньор на Кейт Бекинсейл. И нямаше по какъв начин 40-годишният Уилям да остави без отговор сходно обвиняване, което споделят и огромна част от жителите на Уелс.

He can, of course, support whoever he likes and as Pres of FA his role makes visit understandable - but surely he sees holding the title Prince of Wales at same time is entirely inappropriate? Not a shred of embarrassment? Or sensitivity to the problem here?
— michael sheen (@michaelsheen)
По време на визитата си в Кардиф на 16 ноември той съобщи, че поддържа и двете народи. " Подкрепям Англия повече във футбола, а Уелс - в ръгбито. Когато бях дребен, Уелс не е стигал до сходни шампионати. Да стигнат до Световно е огромно достижение и сигурно ще крещя за тях ", цитират от Wales Online.

" Трябва да внимавам с пристрастията си. Притеснявам се, че в случай че ненадейно оставя Англия, с цел да поддържам Уелс, това изобщо не наподобява добре от спортна позиция. Не мога да го направя ", споделя още принц Уилям.

Куриозното в тази ситуация е, че Уелс и Англия се паднаха в една и съща група на Мондиала в Катар. Прекият конфликт сред двата тима е на 29 ноември. Би било любопитно да забележим по какъв начин принц Уилям гледа този мач.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР