Колкото повече наближава Коледа, толкова повече в българската политика започва

...
Колкото повече наближава Коледа, толкова повече в българската политика започва
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: сблъсъци в тежка категория

Колкото повече наближава Коледа, толкоз повече в българската политика стартира да преодладава не празничният дух, а кавги, обвинявания, интриги...

Днес високо напрежение имаше най-малко на две места, на които се чака да царят друг вид връзки - Народното събрание и Столична община.

Почна се от сутринта - ПП-ДБ застана зад премиера Николай Денков около индиректната му замяна на " любезности " с Делян Пеевски. Лидерът на Движение за права и свободи не остана задължен.

По-късно той влезе в пикантен спор и с Кирил Петков - този път очи в очи, а свадата им прилягаше повече на боксьори, в сравнение с държавници. Стигна се до физически конфликти пък сред депутати от ПП-ДБ и " Възраждане ".

А Столичният общински съвет още веднъж не си избра ръководител, като и там не мина без " ентъртейнмънт ", заслужен за доста пуканки и питиета. Но нищо потребно.

Сякаш знаково (заради неналичието на дипломатически умения в родните политици), от този свят си отиде един от най-големите дипломати в последните десетилетия - Хенри Кисинджър.

А Мария Бакалова получи доста забавна роля в предстоящ холивудски блокбастър, някой ден ще я гледаме с интерес.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР