Колкото по-разрушителни са оръжията, които Украйна получава от западните си

...
Колкото по-разрушителни са оръжията, които Украйна получава от западните си
Коментари Харесай

Медведев: Западните оръжия за Украйна правят „ядрения апокалипсис“ по-вероятен

„ Колкото по-разрушителни са оръжията, които Украйна получава от западните си поддръжници, толкоз по-голям ще бъде рискът от „ нуклеарен апокалипсис “, сподели зам.-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, осведоми Ройтерс.

Той добави, че отричането от страна на Киев на присъединяване на Украйна във въоръжено навлизане в съветската гранична Белгородска област е „ неистина “.

Според украинското военно разузнаване две въоръжени съветски опозиционни групи са виновни за нападението

Медведев назова причинителите на нахлуването в Белгородска област „ главорези “, които „ би трябвало да бъдат изтребени като плъхове “, съобщи РИА Новости.

Жозеп Борел сподели, че в няколко страни от Европейски Съюз е почнала подготовката на украински водачи за работа с изтребители F-16

„ Каквото и да приказват в Киев за това, че те нямат отношение към диверсионни нападения от подобен жанр, всичко това са неистини, несъмнено, безусловно “, сподели той в отговор на въпрос на ТАСС дали Украйна може да бъде освободена от отговорност за нападението в Белгородска област поради обстоятелството, че то е било осъществено от съветски жители.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР