Колкото по-натоварен е щандът ни тук на изложението FITUR, толкова

...
Колкото по-натоварен е щандът ни тук на изложението FITUR, толкова
Коментари Харесай

Зарица Динкова се срещна в Мадрид с третата маркиза на Кастелдосриус и 29-та баронеса на Санта Пау – Агата Руис де ла Прада

Колкото по-натоварен е щандът ни тук на ревюто FITUR, толкоз повече хора имат шанса да се срещнат с България. Правя всичко допустимо, с цел да може испанците да видят страната ни, както ние я виждаме със сърцата си – с обич, знаейки какво предлага нашата просвета, нашата природа, достоверността на хората и кулинарията ни. Това в действителност е нашата задача. Това сподели министър Зарица Динкова по време на ревюто FITUR в Мадрид.

Министър Динкова акцентира, че с цел да се наложи България като дестинация за четири сезона, публичният и неправителственият бранш би трябвало да нареждат добре типовете туризъм като СПА, здравен, авантюристичен, кулинарен, винен, богатата ни история, археология и други " България е страна, в която може да бъде съчетавана изключителна композиция от типовете туризъм. Всичко това се отнася и за вътрешността на страната, и би трябвало да сме самодейни в неговото показване “, съобщи министърът на туризма.

Зарица Динкова се срещна и със световноизвестната испанска дизайнерка, трета маркиза на Кастелдосриус и 29-та баронеса на Санта Пау – Агата Руис де ла Прада, която през 2023 година провежда церемония вечер на испанската мода в София. " Пътуването ми в България беше измежду най-приятните за мен. С повече от 200 испанци, в София направихме фешън шоу с доста танци и беше извънредно. С наслаждение ще се върна в България, само че пътуването ми този път сигурно ще продължи по-дълго “, акцентира де ла Прада.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР