Колкото по-малко софиянци гласуват, толкова повече тежат парите, предупреди кандидатът

...
Колкото по-малко софиянци гласуват, толкова повече тежат парите, предупреди кандидатът
Коментари Харесай

Ваня Григорова към граждани в „Красно село“: Те имат пари, ние имаме глас

Колкото по-малко софиянци гласоподават, толкоз повече тежат парите, предизвести претендентът за кмет на София от Местна коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, " ЛЕВИЦАТА! " и други

Има късмет София да е за всички, в случай че бъдем дейни в неделя. Това сподели Ваня Григорова, претендент за столичен кмет от Местна коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, " ЛЕВИЦАТА! " и други пред жители от „ Красно село “. Тя направи обиколка в региона, която стартира от пазара, дружно с претендента за кмет на „ Красно село “ Стойчо Иванов и с кандидати за общински съветници, с цел да се срещне очи в очи с хората, да чуе проблемите, пред които са изправени и да показа своите решения.

“В неделя гласувайте, с цел да се случи по този начин предстоящата от всички нас смяна, прикани Ваня Григорова. - Колкото по-малко софиянци гласоподават, толкоз повече тежат парите. Колкото по-масово отидем до урните, толкоз по-силно ще се чуе нашият глас! ”.

А на отправени въпроси и съмнения за измами на задкулисието и хората с парите, които могат да предрешат вота, тя разяснява: “Те са малко, само че имат пари, ние сме доста и имаме глас. ”

В диалозите си с гражданите Ваня Григорова насочи ясно обръщение, че се намираме в основен миг, когато има късмет София да е за всички, в случай че обезверените излязат да гласоподават в този момент. “Важното е да се преборим с апатията и скептицизма, че може да има едно по-различно ръководство на София ”, акцентира тя.

Част от жителите показаха възмущение срещу следващото застрояване на зелена повърхност и ударното й преобразяване преди изборите в заплатен паркинг и желаеха помощ от Ваня Григорова. По време на обиколката в “Красно село ” тя и Стойчо Иванов, който е роден и израснал в този регион, посетиха малко зелено пространство до 20-то ДКЦ, което съставлява безлюден парк, трансфорат в нерегламентирано бунище в сърцето на квартала. Проблемът с паркирането и апетитите на строителни вложители към дребното останали зелени площи в района са измежду острите проблеми на хората. “Повечето детски площадки не са реновирани от 25 години ”, уточни претендентът за областен кмет Стойчо Иванов. По думите му “Красно село ” е и измежду “първенците ” по деца без места в детските градини - за предходната година отвън детските градини са останали 900 деца.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР