Колкото по-бързо забравим за Продължаваме промяната“ и начина, по който

...
Колкото по-бързо забравим за Продължаваме промяната“ и начина, по който
Коментари Харесай

Делян Добрев: Колкото по-бързо забравим за ПП и начина, по който управляваха държавата, толкова по-добре

" Колкото по-бързо забравим за „ Продължаваме промяната “ и метода, по който управляваха страната, толкоз по-добре. Дори не е несъмнено, че Кирил Петков е бил министър председател, тъй като татко му ходил в Турция да договаря газ ", това съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев в предаването " Лице в лице " по bTV. 

„ Тази страна не знаем кой я управляваше – баща Петко ли, Асен ли, Лена ли. Със сигурност наподобява, че не я е управлявал Кирил Петков. Затова плащахме горивата с един лев надценка “, добави той.

Оскъпяването е въз основата, че си пишат едни имейли и на листче какъв брой ще е цената (б.р. на газа). Вместо на 100 лева сме купували на 130 лева газ. Така Делян Добрев разяснява тематиката, за повдигнатите от прокуратурата обвинявания на някогашния енергиен министър от кабинета " Петков " - Александър Николов, на заместника му Данаил Николов, както и на някогашния началник на " Булгаргаз " Людмил Йоцов.

Тримата са разследвани за причиняване на вреди за 88 милиона лв. на държавния газов снабдител след прекъсването на газовите доставки от Русия към България.

Обвиненията идват след инспекция на ДАНС по сигнал на ГЕРБ от лятото на предходната година
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР