Колкото по-бързо забравим вчерашната среща, толкова по-добре. Срещата не произведе

...
Колкото по-бързо забравим вчерашната среща, толкова по-добре. Срещата не произведе
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Лидерската среща не произведе нищо освен една нова разделителна линия

„ Колкото по-бързо забравим вчерашната среща, толкоз по-добре. Срещата не създаде нищо с изключение на една нова разграничителна линия “, разяснява пред медиите вчерашната лидерска среща сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

А обобщението му за случилото бе: „ Разбрахме се, че ще се срещаме във вторник да се разбираме “. Той обаче акцентира, че няма да изнася какво се е случило.

Борисов изясни, че новата разграничителна линия е подбудена от „ помпозната демонстрация за издигане на претендент за кмет на София месеци преди изборите “.

„ Асен Василев пристигна, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито тематика по управническата стратегия, нито тематика, обвързвана с Украйна, пакетите с военна помощ. Нищо от това, което обществото чака. Нито наводненията – какви ограничения, какви пари “, ядоса се Борисов. Той посочи, че всеки има право да издига кметове, само че се разгневи, че отново са говорили за „ Борисовата страна “.

„ Категорично съдя държанието на „ Възраждане “, обвързвано с експанзията, инакомислещите, провокациите и езика на омразата. Темата ГЕРБ „ Възраждане “ не съществува “, добави той по отношение на обвиняванията, които ПП-ДБ насочиха към партията му за плаващи болшинства с хората на Костадин Костадинов. Борисов акцентира, че осъжда провокациите и езика на омразата.

„ Тези, които ги поддържат, са български жители. Ние сме срещу това, което се случва, изключително експанзията. Има задоволително текстове по Наказателен кодекс. Вярно, че те гледат това, което правеха протестиращите преди – хвърляха яйца, свински уши, домати… „, сподели водачът на ГЕРБ.

Той акцентира, че най-овластеният човек в страната е министър председателят. „ Той управлява службите и полицията. Може да свърши всяка работа, а не да приканва ”, е мнението на водача на ГЕРБ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР