Колкото по-бързо забравим лидерската среща вчера, толкова по-добре. Това каза

...
Колкото по-бързо забравим лидерската среща вчера, толкова по-добре. Това каза
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Колкото по-бързо забравим лидерската среща вчера, толкова по-добре

Колкото по-бързо забравим лидерската среща през вчерашния ден, толкоз по-добре. Това сподели в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Темата ГЕРБ - " Възраждане " не съществува. Асен Василев пристигна, след това отиде да пие кафе с посланика на Украйна. Всеки има правото да издига собствен претендент за кмет, само че когато чуя " Борисов като ни ръководи ". Министър-председателят ли е на Борисов? Шефът на НАП  ли е на Борисов, шефът на Митниците ли е на Борисов, шефът на БЕХ ли е на Борисов? Да не ги изреждам поред всичките ”, добави още Борисов.

" В миг, в който трябваше да поставим оптимални старания да приемем бюджет и управническа стратегия, господин Василев ще е в Брюксел, доколкото разбрах, от нас се желае единствено натискане на копчето ", съобщи Борисов.

" Логичен ще бъде въпросът - през тези години, когато те управляваха, даваха ли пари за детски градини, за учебни заведения в София, за предлагането на дъгата - с предумисъл или не са го правили за софиянци. В ден, когато би трябвало да приказваме за регулатори, те потеглят на кандидат-кметска акция. Ами ще тръгнем и ние ”, разяснява Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР