Колкото по-бързо има предсрочни избори и оставка на това правителство,

...
Колкото по-бързо има предсрочни избори и оставка на това правителство,
Коментари Харесай

Колкото по-бързо има предсрочни избори, толкова по-добре според БСП

Колкото по-бързо има предварителни избори и оставка на това държавно управление, толкоз по-добре, сподели заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев в коментар на оставките на тримата министри заради злополуката в Своге, оповестява dnevnik.bg

" Камилите се сменят, керванът си върви. От 10 години този кортеж се води от един и същи човек. Оставка на цялото държавно управление е единственият излаз от политическата рецесия ", съобщи Добрев. Според него това, че " трима министри от държавното управление на стабилността си отиват ", се назовава държавна рецесия. В Българска социалистическа партия намират оставките за много закъснели, защото са провокирани от други събития, не от политически.

Задължителна е оставката на Цецка Цачева поради изчезнали и избягали пандизчии и поради срутва на Търговския указател, както и на Румен Порожанов поради рецесията в Странджа, счита Добрев. " Оставките са самопризнание за неуспеха на 10-годишната политика на рязане на ленти ", сподели още заместникът на Корнелия Нинова.

Добрев ироничнo предложи от името на Българска социалистическа партия Лиляна Павлова да оглави Министерство на вътрешните работи. " Къде е Лиляна Павлова, за какво не е в следствието и за какво не я разпитват ", попита още Добрев, защото пътят през Своге е пуснат в употреба през 2016 година, когато тя е била районен министър. " Или чакаме през днешния ден да я " изперем " и дружно с Лазар Лазаров (бивш началник на АПИ - бел. авт.) да ги върнем, и керванът да продължи да си върви и схемата да си работи ", попита Добрев. Според него огромният въпрос е " Има ли взаимовръзка сред строителни компании и политически лица ". " Докато не отговорим, няма да намерим отговора и на това за какво пътищата ни са некачествени и за какво хората умират ", сподели още Добрев.

Депутатът Георги Свиленски сподели, че Българска социалистическа партия нямали виновност за нито веднъж, може би единствено за виадуктите по автомагистрала " Хемус ".

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия в Народното събрание Крум Зарков съобщи, че ще поддържат оставките на тримата министри в пленарна зала. Неговият " огромен въпрос " е дали ще има смяна в политиките, които ще водят новите министри и ГЕРБ. В понеделник депутатите от Българска социалистическа партия се събират да решат какви ще са дейностите им и дали ще изискат следващия избор на съмнение към кабинета.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР