Колкото и пластични операции и липосукции да си направи, той

...
Колкото и пластични операции и липосукции да си направи, той
Коментари Харесай

Невероятната история на Флавио Бриаторе

" Колкото и пластични интервенции и липосукции да си направи, той си остава отекъл дъртак с тип на клошар и пияч ", гласи коментар под публикация, отдадена на Флавио Бриаторе.

Със сигурност създателят му е мъж, тъй като мъжете има защо да завиждат на италианеца. Оставете положението от към четвърт милиард $ и бохемския живот на Флавио - те са тривиална фантазия за доста хора. Но и в най-дръзките си фантазии малко са мъжете, които могат да си показват, че до себе си ще имат не една и две от най-големите международни хубавици.

" Всичко е поради парите му ", е обичайното умозаключение в такива случаи, само че има безчет богаташи, които и за 10 живота не могат да повторят любовните завоевания на Бриаторе.

Историята му стартира на 12 април 1950-а. Точно 11 години преди Съюз на съветските социалистически републики да изстреля в Космоса Восток 1, първия пилотиран галактически транспортен съд с космонавт Юрий Гагарин, в дребното градче Вердзуоло в Северна Италия двама учители се радват на мъжка рожба.

Малкият Флавио пораства избухлив и макар старанието на фамилията учението не го влече.

Някак избутва междинното си обучение, само че е ясно, че няма да тръгне по пътя на родителите си. За малко се опитва като ски преподавател, след което се насочва към ресторантьорството. Отваря заведение, само че не дава индикации, че ще стане сполучлив предприемач и бързо го банкрутира. След това продава застраховки по системата " от врата на врата ", само че също без необикновен триумф.

През 70-те се мести в Кунео и става помощник на предприемача Атилио Дуто, притежател на компания за произвеждане на бои. Богаташът обаче умира при бомбен атентат против него през 1979-а.

Следващата спирка на Бриаторе е в Милано, където търгува на Италианската стокова борса. По това време се среща с Лучано Бенетон - основателя на веригата за дрехи " Benetton ", който ще изиграе огромна роля за финансовия му напредък през идващите десетилетия.

Преди да се стигне до огромното благосъстояние обаче, дните на Флавио не са по никакъв начин безоблачни.

За измами получава две ефекивни присъди в средата на 80-те и бяга от родината си, с цел да избегне пандиза.

Още преди да навърши 30, Бриаторе се издига до шеф на " Benetton " в Съединени американски щати, където компанията започва с едвам пет магазина. Следвайки ексцентрични и доста нападателни бизнес способи, за 10 години италианецът усилва броя им на 800 по метода на франчайзинга, като за всеки нов магазин получава сериозен %.

Състоянието му пораства и стартира да мисли за нови планове, а още веднъж приятелят му Лучано му сервира милиони в ръцете.

Бриаторе посещава съревнование от Формула 1 за първи път през 1988 година, а скоро по-късно Бенетон го наема да управлява едноименния му тим. Начело на отбора Бриаторе печели трофеи при водачите с Михаел Шумахер (1994 година, 1995 г.) и една при конструкторите през 1995 година От 2002 година Бриаторе поема Renault (бивш Benetton) и печели шампионатите за водачи и конструктори през 2005 и 2006 година

Три години по-късно Бриаторе е изхвърлен вечно от Формула 1.

Доказва се, че е провел съзнателно злополука на втория си водач в надпреварата за Гран При на Сингапур през 2008 година, с цел да завоюва главният ас на Рено - Фернандо Алонсо, и е осъден сурово за машинацията.

По-късно Върховният съд във Франция анулира наказването му, само че Бриаторе се отдръпва от спорта. За няколко години в края на предишното десетилетие е съсобственик на англйския футболен отбор Куинс Парк Рейнджърс, само че през 2010-а се отхвърля.

От едно нещо обаче не може да се откаже в никакъв случай - красивите дами.

През целия си умишлен живот Бриаторе поддържа имиджа на плейбой. Последното му завладяване беше италианският супермодел Елизабета Грегорачи.

С нея беше и най-дългата му любовна връзка, траяла съвсем 10 години, само че преди към два месеца двамата се разведоха.

Раздялата не е първата за Флавио и надали ще е последната. Скоро ще навърши 70, само че няма да се промени. На някои вероятно в действителност им наподобява като отекъл клошар, само че на любовника на Наоми Кембъл, Хайди Клум и Бети Грегорачи надали му пука изключително.

Да, Флавио не наподобява като манекен, само че това не му попречи да е с някои от най-красивите дами на света. Вижте ги:

Наоми Кембъл

Връзката сред двамата стартира през 1998-а и продължава до 2001-ва, като в този интервал на няколко пъти двамата се разделят и събират. Преди години Наоми споделяше, че Бриаторе е нейният наставник, само че в последно време не се изрича ласкаво за него. " Не съм трофей. Ако някой чака от мен да заставам в кухнята и да подготвям закуска на високи токчета и да наподобявам по този начин, като че ли преди малко съм се снимала на корицата на фешън списание, не е познал ", съобщи хубавицата неотдавна.

Хайди Клум

Бизнесменът имаше връзка с немската манекенка през 2003 година, а на идната русокосата хубавица роди момиче от него - Лени. " Лени е моя родна щерка, само че ние тримата (Флавио, Хайди и тогавашният й брачен партньор - артистът Сийл) се съгласихме единомислещо, че тя би трябвало да бъде осиновена от Сийл, тъй като детето има потребност от семейство. Трудно е да ти липсва едно дете, което в никакъв случай не виждаш. Но знам, че Лени не е изоставена ", съобщи Бриаторе през 2016-а.

Елизабета Грегорачи

Бракът сред Бриаторе и Грегорачи продължи близо 10 години. Двамата се венчаха през май 2008 година, а две години по-късно се роди синът им. Лично френският кардинал Пол Пупар води церемонията в базиликата " Санто Спирито ин Сасия ", която е наоколо с Ватикана. Сред 350-те посетители на събитието бяха босът на Формула 1 Бърни Екълстоун, министър председателят на Италия Силвио Берлускони и някогашният министър-председател на Испания Хосе Мария Аснар, дизайнерът Лучано Бенетон, селекционерът на Англия Фабио Капело, вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани, някогашният началник на Ферари Жан Тод, както и извелият Италия до международната купа на Мондиал 2006 Марчело Липи.

Ел Макферсън

С манекенката, известна с прозвището си Тялото, връзката на Бриаторе продължава единствено няколко месеца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР