Колкото и нелогична игра да е футболът, снощи на стадион

...
Колкото и нелогична игра да е футболът, снощи на стадион
Коментари Харесай

След ЦСКА - Ботев стана ясно: Червеният валяк ще гази!

Колкото и нелогична игра да е футболът, нощес на стадион " Бъгарска войска " се видя, че от време на време и в него има логичност и правдивост. Късметът много постоянно ни убягваше последните години и е извънредно време ориста да стартира да ни го връща... Малко по малко. Първенството е още в самото начало и както сподели Ферарио Спасов след мача - " Всички тимове още търсят своя нов образ ". Нямаше време за съвсем никаква подготовка и в този момент всички в придвижване ще настройват играта си, а много от новите футболисти ще би трябвало да влизат в темп с течение на шампионата. Затова и нощес написах, че за ЦСКА беше значимо просто да победи.

Дори и най-големите футболни лаици виждат, че в този тим има огромен капацитет и е единствено въпрос на време той да бъде разпрострат. Вчера ЦСКА изигра едно доста мощно първо полувреме и съумя да поведе в резултата, само че не съумя да затвърди преднината си с още едно попадение и да си улесни задачата през втората част.
 Снимка 492524
Източник:

Второто полувреме стартира добре за Ботев. Те станаха много по-агресивни и това до известна степен съумя да ни изненада. Въпреки това, отново не допускахме никакви шансове пред нашата врата. Голът им падна от корнер, в който не се бяхме подредили добре, Санкаре изпусна Еспиноса и той от упор простреля Бусато. Вратарят можеше да реагира и по-добре, само че ударът в действителност беше от много близо и много мощен. До края на мача ЦСКА беше единственият тим на терена, който се опитваше да направи нещо. Стамен Белчев още веднъж прибегна и до жокера Ахмедов, който се оказва драгоценен в много моменти. За всички е видно, че когато Соу и Ахмедов са дружно в офанзива, това неизбежно води до много проблеми за отбраната на съперниците. Много мощна игра на всички халфове. Много постоянна игра в отбрана и може би единствено крилата не оправдаха доверието нощес.

Така пристигна тази 92-ра минута и този фаул на границата на наказателното поле. В този миг на терена имаше двама, които можеха да го изпълнят. Тиаго и Белтраме. Кратка консултация сред двамата и Тиаго споделя на Белтраме: " Давай, бий я ти ". С този жест един от най-опитните ни играчи нагърби относително скорошното попълнение от Ювентус с по този начин значимата и виновна задача. Мачът висеше на този удар. Всеки занаятчия на пряк-свободни удари ще ви каже, че там не е най-хубавата позиция. Прекалено близко е и топката съвсем не може да мине над стената и да влезе. Браво на Белтраме, който видя пролуката към вратата и с мощен шут не остави никакви шансове на вратаря! Много майсторско осъществяване и скъпоценни 3 точки!
 Снимка 492532
Източник:

Сега ЦСКА гостува на намиращия се в много добра форма тим на Ботев (Враца). Моите терзания за първите два мача бяха много огромни и това съм го споделял с другари. След нощес обаче - мисля, че врачани ще бъдат сгазени от аления валяк, който занапред ще набира още инерция!

АВТОР: АЛЕКСАНДЪР ЛИНДАРЕВ, ФЕН НА ЦСКА
 ЦСКА не е с отличен старт, само че отново е надалеч по-добре от този през предишния сезон
ЦСКА не е с отличен старт, само че отново е надалеч по-добре от този през предишния сезон

Припомнете си какво направиха тогава " армейците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР