Колкото и да се успокоявате, че до коледните и новогодишни

...
Колкото и да се успокоявате, че до коледните и новогодишни
Коментари Харесай

За да не намразите Коледа: няколко съвета, които ще ви спасят от стреса по празниците

Колкото и да се успокоявате, че до коледните и новогодишни празници има време, с всеки минал ден се приближаваме все по-близо до тях.

Макар и в множеството случаи да са интервал на топлина, реципрочност и отдих, постоянно ги посрещаме с високи упования да сме съвършени в подготовката и осъществяването на всички проекти .
 image2_16x9.png Годишният Хороскоп за 2024-та на Edna.bg! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
Така пазаруването на дарове, организирането на фамилни събирания и прекарването на време с някои проблематични близки и роднини може да бъде сериозна причина за стрес .

Вместо да оставяте динамичността на Коледа и Нова година да скапе празничното ви въодушевление, се настройте авансово на по-спокойна вълна с няколкото съвета, които ще ви оказват помощ да предотвратите негативните страсти .
 6 метода да се оправим със напрежението около празниците  6 метода да се оправим със напрежението около празниците  6 метода да се оправим със напрежението около празниците  6 метода да се оправим със напрежението около празниците
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР