Колкото и да потискаме проблемите си, те са загнездени в

...
Колкото и да потискаме проблемите си, те са загнездени в
Коментари Харесай

ТЕСТ: Първото, което видите, разкрива какво ви тревожи в момента

Колкото и да потискаме проблемите си, те са загнездени в подсъзнанието ни и един подобен тест може да ги изведе на повърхността.

Какво те тревожи сега? Отговор на този въпрос ще намерите, откакто погледнете тази илюстрация.

Какво е първото нещо, което видяхте?

То разкрива повода за паниките ви и най-хубавото решение за тях.

А ето ги и отговорите:

1. Мъжът с куфара

Основната причина за напрежението в живота ви е любовната ви връзка. Усещате, че двамата сте се отдалечи един от различен и нямате визия накъде вървят нещата. Най-доброто решение е да поговорите с половинката си за това, което ви тревожи. Комуникацията постоянно е ключът към разрешаването на всички персонални проблеми.

2. Часовниците

В момента се борите с тежките отговорности, които сте избягвали от известно време. Вие се грижите за всичко и за всички, само че не и за себе си. Семейството и приятелите ви ви мислят за доста силни и виновни, само че вие се чувствате на ръба и нямате сила да се занимавате със себе си. Няма нищо неприятно в това от време на време да си малко лакомец и да поставиш себе си преди всичко. Вземете си отмора!

3. Очите

Най-големите ви терзания сега са свързани със здравето ви или със здравето на някой непосредствен човек. Лекото терзание е обикновено и то ни подтиква да живеем по-здравословно, само че в случай че терзанието се трансформира в мощна тревога и боязън, това може да породи други проблеми. Хранете се допустимо най-здравословно, спортувайте по-често и не се тревожете за неща, които не зависят от теб.

4. Пеперудите

Притеснявате се за работата и финансите си. Чудите се дали напредвате професионално, дали това е оптималната заплата, която можете да получавате, да не приказваме, че отговорностите ви непрекъснато се усилват и би трябвало да научавате нови и нови неща.

Ако смятате, че сте недооценени на работното си място, пробвайте се да повишите квалификацията си и да си потърсите нова работа.

5. Луната

Чувствате се изгубени и самотни. В днешно време поддържаме връзка най-много отдалечено – посредством известия, имейли, споделени фотоси. На вас обаче ви липсва същинската връзка. Време е да се обадите на приятелите си и да си организирате няколко срещи.

6. Дърветата / зеленината

Мъчи ви самота, само че не знаете по какъв начин да говорите за възприятията си и си мислите, че никой няма да ви схване съществено. Недейте да потискате страстите си и се доверете на приятелите и фамилията си – в случай че нещо ви тревожи, значи е задоволително значимо, с цел да бъде споделено. Проблемът е, че постоянно сте били доста самостоятелни и сте привикнали да се справяте с всичко сами, само че от време на време би трябвало да се отпуснете и да се научите да споделяте. Ако в никакъв случай не разкривате същинските си страсти, приятелите ви няма по какъв начин да знаят, че имате потребност от тяхната помощ.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР