Колкото и да обичате партньора си и за вас той

...
Колкото и да обичате партньора си и за вас той
Коментари Харесай

Не харесвате приятелите на партньора си – как да се справите

Колкото и да обичате колегата си и за вас той да наподобява идеалният, не е гаранция, че ще харесате и приятелите му. Да, в идеалния свят те ще станат и ваши приятели, само че действителността от време на време е друга. Понякога може въобще да не се разбирате с тях, а различен път даже те да въздействат отрицателно на индивида до вас. Ако обстановката е такава, би трябвало да вземете ограничения, тъй като другояче може да има противен резултат върху взаимоотношенията ви.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ако не харесвате приятелите на колегата си, пробвайте някое от следните неща:

Участвайте в открити полемики

Редовно провеждайте открити, неосъдителни полемики за другарствата и тяхното влияние. Не приказваме за изтъкване с пръст, а за схващане на това, което мисли и усеща другия. Това може да помогне на приятеля ви да види следствията от дейностите на приятелите си, без да има чувството, че е притиснат в ъгъла.

Дайте им да схванат, че не харесвате метода, по който се случват нещата, както и опция да се поправят

Можете да покажете зрялост и да поговорите с приятелите на гаджето си в негово наличие. Възможно е да има възможност цялото нещо да прерасне в борба, само че за вас ще бъде добре да кажете това, което мислите, само че със спокоен и обмислен звук. Дайте им да схванат, че държанието им не ви харесва, само че за задачата се подгответе със солидни причини. Не бъдете високомерни или пък снизходителни.

Това се случва елементарно, изключително когато си имате работа с неприятни хора. Затова просто не позволявайте те да ви изкарат отвън надзор или да досаждате на приятеля си.

Давайте образец

Покажете му какви другарства са подхранващи и позитивни, като сами му бъдете образец. Прекарвайте време с положителните си другари и го поканете дружно с тях.

Когато види разликата сред здравословните и токсичните другарства, това може да го насърчи да преоцени личните си избори.

Насърчавайте самоанализа

Понякога лекото тласкане към самоанализ е основно за разрешаването на казуса. Накарайте колегата си да намерения по какъв начин се усеща, откакто е прекарал време с приятелите си. Чувства ли се ободрен или отпаднал? Това самоосъзнаване може да бъде мощен тласък за смяна.

 колегата си Не харесвате приятелите на колегата си – по какъв начин да се справите

Стратегия за общи другари

Опитайте се да изградите другарства с хора, които имат позитивно въздействие, и се пробвайте да свържете и колегата си с тях. Ако той сътвори връзки с тези по-здрави другари, може естествено да стартира да се отдалечава от отрицателните. Наясно сме, че това няма да стане от през днешния ден за на следващия ден, само че в случай че в действителност обичате колегата си и желаете най-хубавото за него и връзката ви, то би трябвало да положите старания и да бъдете търпеливи. Всяко нещо си коства в името на обичаните хора.

Копирайте дейностите му

Действията приказват по-силно от всяка казана дума. Ако нищо друго не оказва помощ, може би би трябвало да вземете крайни ограничения към колегата си. Ако приемем, че половинката ви се отнася към вас по непочтителен метод поради приятелите му, покажете на колегата си по какъв начин се чувствате. Започнете да копирате дейностите му, с цел да види, че това не е прелестно. Макар и по сложния метод, рано или късно той ще разбере, че това държание не е задоволително, откакто самичък го изпита. Идеята е не да му връщате за нещо, а просто да му покажете по какъв метод вие се чувствате от дейностите и думите му. Така евентуално в главата му ще светне лампичката.

 с колегата ви, колегата си Не харесвате приятелите на колегата си – по какъв начин да се справите

Изследвайте нови ползи дружно

Потопете се дружно в нови занимания или ползи, което може да му помогне да построи нов обществен кръг. Независимо дали става въпрос за присъединение към курс по готварство, клуб за книги или състезателен тим, новите действия могат да значат нови, по-здрави другарства. Това е занимателен и заобиколен метод да намалите времето на колегата си, което той прекарва с тези другари, които оказват неприятно въздействие.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР