Колкото и да е модерно, жените да изграждат първо кариера,

...
Колкото и да е модерно, жените да изграждат първо кариера,
Коментари Харесай

Драма: Преминавате 30-те, а още не сте омъжена

Колкото и да е съвременно, дамите да построяват първо кариера, а след това да мислят за семейство, откакто преминат 30-те години, стартират да се чудят дали не е късно за брак. Често сте чували и фразата „ то няма свестни мъже “. Дали това е по този начин и по какъв начин да срешнете любовта, предлагаме да видите в идващите редове:

Няма мъже

За страдание статистиката демонстрира, че от ден на ден се раждат девойки, а огромна част от мъжете не демонстрират интерес към нежния пол или пък избират да си останат ергени. В резултат на това конкуренцията измежду дамите за вниманието на достойните господа нараства, като се усилват акциите на мъжете. Освен това не всеки мъж може да се похвали с решителност и непоклатимо самочувствие. Днес дамите се бият толкоз гневно на територията на „ мощните “, употребяват даже и чисто мъжки тактики. И най-после, мъжете не живеят във вакуум и осъзнават значимостта на брака в живота на девойките.

Филтър за идеалния мъж

Потенциалните сътрудници и още повече евентуалните съпрузи, съвсем постоянно минават филтър система, която включва: обучение, заплата, жилище. Колкото и да се приказва за обич, всяка жена прави това подсъзнателно. Мъжете, които не дават отговор на никакви условия, дамите причисляват към категорията „ губещ “.

Важно е обаче да знаете, че каквито и условия да имате, съвършен мъж няма и е добре да поставите цели си на масата и да ги прецените. В един миг може да се окаже, че имате прекомерно високи условия, които няма по какъв начин да бъдат задоволени. Затова е значимо да бъдете почтени със себе си.

Спрете да се наранявате   

Винаги би трябвало да сте подготвени за провали и разочарования и това не би трябвало да ви наранява или отхвърля. За да се подготвите душевен, да придобиете самочувствие, да се отървете от възприятието за беззащитност, първо можете да създадете кръг от другари мъже към вас. Не се опитвайте да завърже любовна връзка с всеки от тях. Създайте постоянна връзка въз основата на доверие, смях, развлечение, похвали. Това ще ви бъде потребно освен, че може един от тях да е вашият принц, само че ще ви помогне да разберете по-лесно мъжката душeвност и да получавате препоръки от първа ръка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР