Колко тежък е бил сблъсъкът между правителството на Продължаваме Промяната“

...
Колко тежък е бил сблъсъкът между правителството на Продължаваме Промяната“
Коментари Харесай

Кирил Петков разказа на бургазлии истинската история за ГКПП Капитан Андреево

Колко тежък е бил конфликтът сред държавното управление на „ Продължаваме Промяната “ и мафията, с цел да бъде върнат контрола на страната върху Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, описа по време на срещата си с бургазлии Кирил Петков.



„ Бяхме един до друг с Коцето Бачийски, когато се опълчихме против мафията на граничен пункт „ Капитан Андреево “. Това не е разказвано досега. Истинската история за „ Капитан Андреево “ е, че откакто видяхме по какъв начин някакви хора бяха завладели пункта и внасяха голямо количество нездравословни плодове и зеленчуци с пестициди за българската софра, ние взехме решение, че това няма да продължава повече и ще ги спрем “ – спомни си един от водачите на обединението „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ Кирил Петков и уточни Константин Бачийски, като един от основните участници в отвоюването на граничния пункт.

Според Кирил Петков мащабите на „ преодоляването “ на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ са били толкоз огромни, че държавната граница безусловно е била превърната в частна.

След намесата на ДАНС и Министерство на вътрешните работи и отстраняването на частната компания е последвал бойкот, който е провокирал сериозен проблем с обработката на преминаващите товари от Турция. Целта на саботиращите е била да принудят държавното управление да отстъпи и да възвърне остарялото състояние.

Заради това в границите на няколко дни опашката от необслужени тежкотоварни камиони е стигнала 20 километра дължина, което е принудило дипломат на наранена страна да позвъни на Кирил Петков с молба за помощ.

„ Звъннах на Коцето и му споделих, че имаме проблем на границата, че би трябвало тази опашка от ТИР-ове от 20 км. да бъдат стопена и че по едно и също време с това би трябвало да спрем некачествените храни, които отиват на трапезата на българина. След една седмица ми се обади същата посланичка и ми сподели „ Благодаря, благодаря ви, че се справихте с казуса “ – описа Кирил Петков за персоналния принос на Константин Бачийски при решаването на комплицираната обстановка за възобновяване на държавността на граничния пункт Капитан Андреево.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР