Колко кофти племе сме вече българите? Човек в нужда може

...
Колко кофти племе сме вече българите? Човек в нужда може
Коментари Харесай

Българин с деца закъса на Кулата, подминават го един час

Колко " кофти племе " сме към този момент българите? Човек в потребност може да ви отговори най-добре на този въпрос. Положителен миг е, че към момента има хора измежду " племето ".

" Искам да благодаря на две фамилии които през днешния ден ми помогнаха на " Кулата " в посока България  и с мен бутаха колата ми, която прегря съвсем километър с цел да мина границата, макар че бяха с дребни деца, нека да са в групата.  И да кажа, че сме кофти племе 1 час никой различен не спря да ме попита с какво да ми помогн, даже грък изпрати жена си да ни купи вода. 

Дано на никой да не му се случва това, тъй като мъчно може да разчита на сънародниците.  Още един път им благодаря на двете фамилии. ", това споделя Константин Коев в групата " Кулата-Промахон ".

Потребители показаха, че за жал обстановката не е толкоз иненадваща.

" Гадно племе сме! Наскоро, таман като бяха почнали жегите, един татко с три деца на забележима възраст сред 7 и 10 години беше аварирал на пътя. Явно стоеше там от дълго време, а около тях хвърчаха коли. Беше към 17:30ч, там по това време и тапи се образуват. Беше доста горещо, в близост нямаше сянка, най-близките магазин е на 300 метра, тоалетна и алтернатива за същото, няма. Никой не намерения най-малко за децата, че може да са гладни, жадни, да им се върви до тоалетна, че може да стане неприятно на някой от тях на тази горещина. Не можах да спра незабавно, тъй като бързах да си взема детето от детската градина. Върнах се след към 20 минути и към момента бяха сами. Бащата изглеждаше извънредно - препотен, сплескан от жегата и чакането, децата също изглеждаше, че към този момент не устоят...Няма да изяснявам натам ", написа А. Величкова.

Други въпреки всичко виждат позитивната страна на нещата.

" От друга страна какъв брой е хубаво, че има към момента такива родители! Чудесно е и че споделихте! Нека се вижда, че има още естествени хора на места. ", разяснява Боряна Т.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР