Колегите са били много изненадани, каза ст. инспектор Петко Ружев,

...
Колегите са били много изненадани, каза ст. инспектор Петко Ружев,
Коментари Харесай

Дрогираните, които влязоха с джипа си в затвора, имали богати криминални досиета

Колегите са били доста сюрпризирани, сподели ст. контрольор Петко Ружев, разказвайки по какъв начин мъжете отишли с колата си непосредствено в следствения арест

Двамата мъже от Ямбол, които влетяха с автомобила си непосредствено в следствения арест на бургаския затвор, имат богати престъпни досиета. Това сподели пред бТВ старши контрольор Петко Ружев от „ Охранителна полиция “ в Първо районно управление (на МВР) на МВР-Бургас. 

Човекът, който е бил зад кормилото, има регистрации за ръководство на МПС в периода от отнемане на правоуправление, за владеене на опиати, за обири и за тежка телесна щета, а спътникът му - за шофиране след приложимост на опиати.

След като водещият на „ Тази заран “ Златимир Йочев сподели, че гонката с полицията в Бургас приключила по чудноват метод - вместо към околовръстното двамата престъпно проявени мъже влетяли непосредствено в следствения арест, старши инспекторът посочи, че чиновниците, които получили сигнал за несъответстващото държание на дрогираните мъже, са взели решение да не ги гонят по улиците, с цел да не застрашат живота на участниците в придвижването.

Кореспондентът Лора Стаматис пък напомня, че екшънът стартира на към 200-300 метра от пандиза, за което Флагман.БГ към този момент писа. 

31-годишен мъж от Ямбол вдигнал скандал в пункт за механически прегледи, а по-късно в бензиностанция. Той крещял несвързано, че е лежал в пандиза и хвърлял предмети по чиновниците. 

„ В 16:06 часа през вчерашния ден е получен сигнала за нападателен мъж в несъответстващо положение в пункт за механически прегледи на ул. „ Чаталджа “ в кв. „ Победа “. Нападнал е чиновник. Отзовалият се автопатрул е видян от нападателя. Той е съумял с приятеля си да се качат в кола със софийска регистрация и потеглят с висока скорост по ул. „ Индустриална “, предизвиквайки три леки произшествия с материални вреди “, споделя Петко Ружев. 

Шофьорът е бил без брошура, прецизира Стаматис. 

„ Не е подхванато гонене за да не се провокират други произшествия, само че момчетата с „ Мерцедес “-а се връщат още веднъж в кв. „ Победа “. След малко блуждаене излизат на ул. „ Индустриална “ в посока „ Вая “. Най-вероятно са желали да отидат на околовръстното шосе. При опит джипа да завие е объркана пресечката и отива на тази на следствения арест. Колата минава през две железни порти и паркира в двора “, съобщи пък полицейският чиновник.

Със сигурност сътрудниците са били сюрпризирани, защото доколкото съм осведомен няма сходен случай, сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР