Колегите от подкаста Код Спорт публикуваха втора част от пространното

...
Колегите от подкаста Код Спорт публикуваха втора част от пространното
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: В ЦСКА всеки иска да селектира, а не разбраха, че главният скаут съм аз!

Колегите от подкаста " Код Спорт " разгласиха втора част от пространното изявление, което финансовият покровител на ЦСКА - Гриша Ганчев даде за дебютния епизод на предаването. В него предприемачът приказва повече за неща отвън футболната тема. Все отново показа с какви връзки е с Христо Стоичков, кое му доставя адреналин и какво прави, към днешна дата, емблематичното магаре Бочето.

" За мен в никакъв случай не е било елементарно в бизнеса. Като ме атакува това стадо, 10-12 години, само че защитавам се. Аз имам екип, имам другари, които са скрити лимонки. Не всичко е пари на този свят. Проблемът е, че няма светлина в тунела. Останаха доста малко животни, които могат да се употребяват и доста лъвове, хиени и вълци. Чакалите облякоха костюмите и всичко се бие за този държавен бюджет.
 Ганчев: Нямам другари от високите етажи в Левски
Ганчев: Нямам другари от високите етажи в Левски

" Свършиха се "

Сърбия четири години във война, сега най-малката им пенсия е със 150 евро над нашата. За младите, учили в чужбина, който има ум - не се прибира тука. Прибират се с табела " бил съм някъде си ".

На мен ми доставя наслаждение да имам главоболие със системата. От това си черпя адреналина. Като не те взимат в групата за други работи. Стоян Александров три пъти ме къса на изпити. Завършил съм 89-та. Казвахме си " другарю ". Сега по какъв начин им ги дават дипломите. От моята група съвсем всички състуденти работят за мен.

Отношенията със Стоичков през годините са ни били най-различни. В последно време сме доста добре. Явно откри ментори нови, той е " правия човек ", както споделят сърбите.

Моят пръч Лерой Сане го продадох в Бургас, тъй като ми трепеше хората. Бочето непрекъснато желае да се съвкупява с детайли, които нервират. Подарък ми е от Вальо Йорданов за един Гергьовден. Много красиво магаре. Бочето буди в 6 часа всичко живо.

Важното е да има балъци, които да дават за спорта, тъй като другояче нищо няма да стане.

Борбата в никакъв случай не съм ги оставял. Постоянно си взимаме медали. Покойният бай Иван Иванов ми беше споделил: " От герой всичко става ".
 Гриша: Пак ще се вадят милиони и ще се купуват мачове
Гриша: Пак ще се вадят милиони и ще се купуват мачове

Ето детайлности

Никъде не се укривам. Постоянно идват хора при мен. Идват моменти в живота на човек, когато не може да устоя на огромни напрежения и непрекъснато да приказва с хора. По-добре да си приказва с животните. Най-мразя като виждам по какъв начин си командват кучетата. Погали го, порадвай му се. С какво си повече от него!

Всичко ме нервира в София. Трафик, нечистотия. Този град става мегаполис. Преди беше красиво, а в този момент е нещо ужасно. Заприличваме на Гърция. Два огромни мегаполиса и китни дребни градчета. Няма метод - хората търсят занаят. Какво да работиш в Ловеч, да вземем за пример? Тръгнах да върша фабрики...бум по главата и приключихме!

За мен Ердоган е неповторим общественик. Първо - гледа им спортистите, вижте им стадионите, тимовете. Турските сериали! Нашите бабки плачат на тях. Бил деспот! Бе, дайте ни един деспот подобен и на нас. През 70-те години там беше кочина. С руснаците си работи, с украинците работи....От иранците евтини горива си взима. Трябва да си състезател, а не полски свирач. От всяка върба, свирка не става!
 Ганчев за Камата: Спечели
Ганчев за Камата: Спечели " Златната топка ", тъй като борците го учиха да играе футбол

" Ние не гледаме крайник ли ритаме, топка ли ритаме... "

Данаил виси по Панчарево, по " Армията "...! Танита е човек на изкуството. Прави филми, клипове. Завърши за сценаристи и режисьори. Лошото е, че изгуби пристрастеността си към футбола.

Най-големият абсурд в ЦСКА е, че всеки желае да селектира. Да продава, да купува играчи...И толкоз години минаха към този момент и не схванаха към този момент, че аз съм основният скаут. Не давам да се краде. Изгорях с пари доста пъти. Мога да напиша методическо управление за прехвърлянията. Лошото е, че футболните клубове в България са хранилка за изпаднали сътрудници. Покрай тях, доста от тях дават пари на ваши сътрудници, да пишат нещо, да си бъркат в носа. Журналистиката умря! Всеки към този момент е публицист. Всеки схваща и дава ум. Футболните клубове не са хранилка за несретници.

Последният мач на България, който гледах онлайн беше Ирландия - България, Мъри Стоилов беше треньор ".
 Верона продължава да се интересува от звезда на ЦСКА
Верона продължава да се интересува от звезда на ЦСКА

Тоби Хайнц обаче коства много пари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР