Колегите натрупаха достатъчно опит в организирането на избори през последните

...
Колегите натрупаха достатъчно опит в организирането на избори през последните
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Няма възможност сигнал за изборно престъпление да бъде прикрит

„ Колегите натрупаха задоволително опит в организирането на избори през последните две години и разгадавам на техния професионализъм, с цел да се оправдае доверието на жителите. "
Това съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия служебният вътрешен министър Атанас Илков.

Той уточни, че всеки един сигнал за изборни закононарушения се вкарва незабавно в географската осведомителна система на Министерство на вътрешните работи. Следи се непрекъснато какъв брой са сигналите, от кое място са и работи ли се по тях:

" Няма никаква опция да не бъде заведен сигнал, той да бъде затулен и да не бъдат осъществени нужните дейности. "

На въпрос за какво не е споделил пред Народното събрание кой е купувал гласове на предходните избори, Илков изясни:

" По този метод аз трябваше да открия предизборната акция, също така бях подложен пред изискванията да наруша няколко закона, обявявайки тази информация. Важно е да съберем задоволително данни и годни доказателства, не е по-важно тъкмо коя партия е купувала и аз да я разгласявам - не е редно. "

България си е написала домашното във връзка с сухопътния Шенген, и то доста добре - изпълнила е всички критерии, безапелационен е министърът.

" Имам ежеседмични онлайн срещи с моя сътрудник от Румъния - водим диалози за това какво следва да осъществим, тъй че да бъдем единни в нашите позиции и дейности и да покажем на Европейски Съюз, че вървим взаимно и реализираме всичко това, което е като условия ", означи той.

Имаме прелестни връзки с Турция и взаимните ни дейности са понижили мигрантския поток със 70% по отношение на предходната година, сподели още Атанас Илков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР