Колегите на Илиян Любомиров от На кафе го накараха да

...
Колегите на Илиян Любомиров от На кафе го накараха да
Коментари Харесай

Забъркаха гаджето на Пипи в сексафера с актриса от Откраднат живот

Колегите на Илиян Любомиров от На кафе го накараха да се изчерви, изваждайки на бял свят познанството му с актрисата Диана Димитрова, по-известна като доктор Огнянова от Откраднат живот.

Сегашната половинка на Петя Дикова не отхвърли познанството си с красивата актриса, а през позор показа, че й е театралничил за рисунка. Действието се развива в мазето на сексапилната уроложка от хитовия български сериал.

През цялото време получавал упреци от Димитрова, че не е сериозен и не може да стои спокойно. В последна сметка огромното платно с неговия портрет останал в къщата на Диана.

За никого не е загадка, че актрисата е и брилянтен художник и зад тила си към този момент има четири независими изложения.

Колегите на Илиян от На кафе – Гала, Кристина Шатрашкова, Юлиян Константинов, Ева Веселинова и Андреа Банда, незабавно заподозряха, че в действителност Илиян е театралничил гол. Това го накара да се изчерви като презрял домат и с половин уста да опровергае тяхното изказване.

Но даже у фена остана едно такова възприятие, че в мазето на Диана Димитрова писателят е театралничил както майка го е родила. А за какво в последна сметка рисунката е останала при актрисата – можем единствено да гадаем.

Вероятно Августин Господинов, както е артистичното му име, напълно целеустремено заобикаля да разяснява интимни и не чак до такава степен връзки. Все отново с приятелката му Петя Дикова чакат първия си правоприемник, който ще се появи на бял свят напролет.

Не желае да й дава мотиви за кавги. Отнело му година и половина до момента в който му паднала в краката, тъй че в този момент доста деликатно гледа къде стъпва. Успял е да влезе и под кожата на известните й родители – Сашо Диков и Аня Пенчева, което било от извънредно значение за водещата на Култ.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР