Коледният сезон започва този уикенд във финландската Лапландия, но тази

...
Коледният сезон започва този уикенд във финландската Лапландия, но тази
Коментари Харесай

Земята на Дядо Коледа е изправена пред туристическа криза

Коледният сезон стартира този уикенд във финландската Лапландия, само че тази година земята на е изправена пред невиждана туристическа рецесия заради пандемията , написа БГНЕс.
Финландия одобри строги ограничавания, тъй че множеството чужденци няма да могат да пътуват до Рованиеми в полярния кръг. " Знаете ли? Списъкът на положителните деца е доста дълъг, само че описът на положителните възрастни не е толкоз дълъг. Така или другояче, тези от Вас, които не са се държали добре през тази година, имат още няколко дни, с цел да създадат нещо по въпроса ", сподели Дядо Коледа от белия си град.
 Дядо Коледа ще раздава дарове единствено след ваксина Дядо Коледа ще раздава дарове единствено след ваксина
Властите в Съединени американски щати оповестиха, че хората, които работят като Дядо Коледа и елфи в моловете в навечерието на Нова година, ще бъдат измежду първите...
Рованиеми нормално притегля половин милион туристи всяка година, които идват в полярния кръг, с цел да участват на заминаването на шейната, която носи хиляди дарове на децата. Тази година Дядо Коледа ще го направи по по-поверителен метод. „ Ще имаме сред 10% и 15% коледни туристи в Рованиеми спрямо предходната година, което съставлява загуба на доходи от към 200 000 евро “, изяснява Сана Кърккайнен от туристическия офис на в Рованиеми.
Изправен пред толкоз доста неустановеност, туристическият офис няма цялостен туристически сезон за идващите няколко месеца и не чака да го възвърне до есента и зимата на 2021 година, когато идва следващата бяла Коледа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР