Коледните и Новогодишните празници са времето, което човек прекарва със

...
Коледните и Новогодишните празници са времето, което човек прекарва със
Коментари Харесай

Използвам тази смес всяка година след празниците и за нула време съм във форма. Ето как да си я приготвим

Коледните и Новогодишните празници са времето, което човек прекарва със фамилията и приятелите си. Освен това в този интервал от годината всеки от нас си похапва вкусни гозби, които обаче не са измежду най-леките ястия. Обикновено трапезите са богати и апетитът ни е огромен. Затова и след празниците, множеството от нас стартират да мислят по какъв начин да се върнат във форма по-бързо и дейно, с цел да стартират новата година по един добър метод. Днес ви представяме един доста елементарен и ефикасен метод за това. Тази примес е доста лесна за подготвяне, а резултатът й е сигурен и доста бърз.

И по този начин, това, което ни е належащо, с цел да си приготвим тази чудотворна примес, е: 1 супена лъжица мед, 3 супени лъжици брашно от елда и литър вода. Първата стъпка за приготвянето й е да сипем брашното в чаша студена вода. Останалата част от водата слагаме на котлона да заври. Постепенно прибавяме брашното в нея като понижаваме огъня. Разбъркваме, в продължение на 5-7 минути.

След това оставяме получената примес да изстине.

Когато това стане, прибавяме към нея меда и разбъркваме. С това тази примес за понижаване на апетита е подготвена. Трябва да я пием всеки ден, по една чаша преди хранене. С този елементарен способ, стомахът ни ще се свие и по този метод бързо и елементарно ще влезем във форма. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР