Коледните и новогодишни празници са любимо време в годината. Обилните

...
Коледните и новогодишни празници са любимо време в годината. Обилните
Коментари Харесай

Как да „пречистим” организма си след празниците?

Коледните и новогодишни празници са обичано време в годината. Обилните трапези ни изкушават да опитаме от всичко и постоянно стигаме до преяждане.
Прочетете още
Накрая страда нашето храносмилане, нуждаем се от детокс и рестарт на целия организъм. 

Основата На Добрата Детоксикация След Празниците

Въпреки че има богат избор от предписания, които са с добър резултат, съгласно нас задължителната съставна част е 2-3 литра вода. Включително има хора, които си разрешават по през целия ден да са единствено на вода (по-често срещано измежду дамите). Това естествено има по-силен резултат за външния тип както на кожата, по този начин и цялото тяло. Детоксикацията е значима с цел да може да изхвърли токсините от организма. Повечето тежки храни, които имаме по масите, постановат такова пиянство на вода както и детоксикиращите дни в календара.

За да се детоксикирате, вие се нуждаете от алкализиращи минерали – магнезий, калций, калий, силиций, натрий, а при множеството хора те са в недостиг, тъй като натъртват на киселиннообразуващите храни, с които са прекалили по празниците. Затова е добре да наблегнете на храни, които ги съдържат, тъй като в противоположен случай детоксът ще протече като болест.. Най-добрият източник са зелените сокове и е хубаво да ги включите в менюто, както и сурови супи и зелени салати с билки, водорасли, кълнове, поници и пробиотични зеленчуци.

Прочистване С Магнезий

Един от главните детайли за пречистване е магнезий. Той е единственият химичен детайл от менделеевата таблица, който се усвоява на 100% от организма. За това и масажът с магнезий е извънредно добър както за мощния пол, по този начин и за дамите. Пийте магнезий през кожата – изцяло допустимо е! Усвоява се без проблем от организма. Има леко пощипкване, само че това не би трябвало да тормози никого, тъй като е поникването на дейната съставна част.

Може да си купите соли да вземем за пример. Има ги на всички места. Разтваряте ги и може да се потопите във вана за 40 минути. Друг вид има магнезиево олио съвсем във всяка аптека, може да се намажете или да си извършите маска. Силно болкоуспокояващо – изключително за мускулни болки.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР