Коледните и новогодишни празници са едни от обичаните. Всеки ги

...
Коледните и новогодишни празници са едни от обичаните. Всеки ги
Коментари Харесай

Кои 4 зодии ще получат желания късмет от новогодишната баница

Коледните и новогодишни празници са едни от обичаните. Всеки ги чака с неспокойствие, тъй като те са тези няколко дни в годината, в които имаме опция да прекараме повече време с хората, които най-вече ценим и почитаме и които са най-близки до сърцата ни.

Новогодишната баница е традиция, която всеки уважава и съблюдава. В нея се слагат най-различни шансове за здраве, благоденствие, пари, обич, бебе, пътувания и така нататък
Кои 4 зодии ще получат оня шанс, за който цяла година са мечтали? Близнаци
Много от представителите на зодия Близнаци мечтаят за отмора до далечно и екзотично място. Добрата вест е, че освен ще изтеглят този шанс от баницата, само че желанието им ще се сбъдне.
Козирог
Козирозите са едни от най-целеустремените хора, които постоянно съумяват да сбъдват фантазиите си. Ако тази година мечтаят за огромна материална облага, то ще изтеглят точно този шанс от баницата и доста скоро ще съумеят да се снабдят с онази движимост, която ще ги накара да се почувстват пълноценни и щастливи.
Водолей
Водолеите мечтаят за обич. Това са хора, които не ги вълнуват изключително материалните неща. През новата година ще имат опцията да срещнат своята половинка и да обичат с цялото си сърце. Именно този шанс ще изтеглят от баницата.
Везни
На Везните една от най-големите фантазии е да се снабдят с рожба, за която да се грижат. Тяхното новогодишно късметче от баницата е „ бебе “. Везни, подгответе се душевен, тъй като доста скоро малко юначе в къщата ви ще заплаче.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР