Коледната ваканция е все по-близо. А с нея родителите започват

...
Коледната ваканция е все по-близо. А с нея родителите започват
Коментари Харесай

Как да направим коледната ваканция по-интересна за децата?

Коледната почивка е все по-близо. А с нея родителите стартират да се замислят какви забавни занимания да провеждат за децата си, с цел да осмислят свободното им време. Ето и някои потребни препоръки за по-забавно превозване на зимната отмора.

Кънките на лед са един страховит метод децата да се забавляват и да спортуват. В София има няколко ледени пързалки, които разполагат и с професионални инструктори, както е в комплекса в кв. " Зона Б-5 ". Пързалката отвори порти за гости на първи декември.

Цвети Божидарова - състезателен управител: Ценоразписът включва сесията заран от 8:30 до 9:30 ч. от понеделник до неделя да бъде безвъзмездна за децата от детските градини и учебните заведения.
Истинска зимна приказка оферират на децата в един от столичните търговски центрове. На неповторим Леден остров шейната на дядо Коледа чака всички дребни и пораснали деца. До 26-и декември посетителите ще могат да ловят риба в леденото езеро, да играят със снежни топки и да вземат участие във вълшебни коледни работилници. Ще има и лотария с награди.

Александра - управител: Подготвили сме специфична стратегия с коледен календар... може да съберат три печата и ще вземат участие за разнообразни награди. Сред тях има ски уроци, принадлежности за изобразяване, за родителите по една бутилка пенливо вино.
Ако пък желаят да съчетаят потребното с приятното добър вид е Детският теоретичен център " Музейко ". Там има разнообразни ателиета и работилници, в които децата се забавляват и учат. Такива са научните арт ателиета за снежинки и камбанки.

Бистра Кирова - шеф на Детски теоретичен център " Музейко ": В снежинките си приказват за това по какъв начин се образуват кристалите, по какъв начин се образуват снежинките и по-късно си създават снежинка, която могат да си занесат в учебно заведение. Ателието с камбанките е ориентирано към звука, по какъв начин се образува звука в една камбанка. Изработват си камбанки, които още веднъж могат да занесат в класната стая и да си украсят.
Децата могат да изработят и хранилки за птици и да се изправят пред разнообразни галактически провокации в специфична зала. А най-новото, което предлага тази година детският теоретичен център е годишна карта на цена от 30 лева с безграничен достъп. Промоционалната ѝ цена важи до 23-ти декември. Зимната почивка е една чудесна опция деца и родители да са дружно, а с цел да бъде още по-незабравимо усмивките и позитивното въодушевление са наложителни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР