Коледен фен, който помогна за разпространението на празничното настроение, като

...
Коледен фен, който помогна за разпространението на празничното настроение, като
Коментари Харесай

На Фюри като човек, който осветява квартала всяка Коледа, беше наредено да свали дисплея

Коледен почитател, който оказа помощ за разпространяването на празничното въодушевление, като поставяше празнични светлини всяка година пред дома си, получи разпореждане да ги смъкна заради „ здраве и сигурност ”.

Пенсионираният Джон Райли от седем години се любува на слагането на декорациите пред жилището си в Саутенд он Сий, Есекс, който хората идват да посещават от километри. На 1 декември той прилежно ги сложи, само че дни преди Коледа му беше подредено да ги смъкна от неговия сътрудник по наемане, Priority Management, откакто минаващ електротехник изрази опасения по отношение на кабел. Сега 75-годишният мъж е почнал петиция, призовавайки сътрудника, който го наема, да му разреши да популяризира „ празнично въодушевление “.

Той сподели на Mirror: „ Толкова съм сърдит, че храча пера. Слагам лампите от седем години без проблем. Отне ми два дни, с цел да запаля всички лампи и тогава един електротехник пристигна да види вилата откъм гърба. Един час по-късно получих имейл, който ми споделяше да смъква осветлението...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР