Коледен базар в Елин Пелин събира средства за подпомагане на

...
Коледен базар в Елин Пелин събира средства за подпомагане на
Коментари Харесай

Коледен базар в Елин Пелин с благотворителна кауза

Коледен базар в Елин Пелин събира средства за подкрепяне на двойки с репродуктивни проблеми.

Зад скарите и щандовете застанаха кметове на обитаеми места, общински съветници и доброволци, които работиха благотворително за самодейността " Пожелаваме си бебе ".



" Знаем, че в България над 250 000 са двойките, които имат такива проблеми и ние взехме решение, че най-подходящият миг за една такава вяра е точно в навечерието на коледните празници. Общински съветници, кметове от обитаеми места, освен от администрация, наши другари, познати, всички са се присъединили в това, което ни заобикаля, а в действителност и всичко, което го виждате, то е отново с помощта на по-голямата степен непринуден труд и донори, тъй че бюджетът, който сме похарчили, е извънредно дребен, само че средата и атмосферата е извънредно коледна и празнична ", сподели Ивайло Симеонов - кмет на община Елин Пелин.



През новата година общината за първи път ще финансира процедури и действия по асистирана репродукция на двойки, които мечтаят за деца. А средства за стартовия бюджет ще се събират благотворително и идващия уикенд. Днес на градския площад бяха пуснати и празничните светлини.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР