Коледа вече чука на вратата, затова е добре да помислите

...
Коледа вече чука на вратата, затова е добре да помислите
Коментари Харесай

С тези коледни подаръци ще зарадвате всяка жена

Коледа към този момент чука на вратата, по тази причина е добре да помислите по какъв начин желаете да зарадвате значимите хора в живота си. Разбира се, всички желаеме нашите баби, майки, сестри и приятелки да са очаровани от това, което намерят под елхата. Но какво да бъде то? С технологиите, които напредват съвсем всяка минута, вариантите за дарове на обичаните дами са толкоз обширни и новаторски, че тиганите и козметичните комплекти наподобяват демоде! Днес ще ви дадем няколко готини хрумвания за дарове на обичаните дами.
1. Електрическа четка за коса

Четките сешоар са изключително нашумели последно време – с изключение на, че икономисват време, те са и пъклен практични. Една електрическа четка ще изсуши косата ви за нула време, само че по едно и също време с това ще я оформи, тъй че да избегнете стилизирането по-късно.


2. Устройство за разчистване на разположение

" Power " почистването стана изключително известно през последните години, с помощта на обществените мрежи. Малките смарт устройства на Foreo превзеха промишлеността и реализираха голям триумф, трансформирайки се в пример за премиум грижа за кожата. Продуктите LUNA съчетават ултразвуково разчистване с многообразие от режими за кръвоспиращ точков масаж, като всичко това се управлява от мобилно приложение.



Почистващата четка употребява до два пъти по-силна пулсация T-Sonic пулсации по отношение на предходния модел и също по този начин има 50% по-голяма повърхност за по-ефективно и по-дълбоко разчистване. Другата страна на устройството пък предлага изцяло решение срещу стареенето на кожата. Нискочестотната пулсация и антиейдж режимът способстват за ограничение на появяването на фини бръчки, като оставят кожата по-стегната и по-еластична.

може да научите повече за модела, както и да го закупите с безвъзмездна доставка.



3. Електронен читател

Любителките на книги към този момент могат да имат читател, само че кой не би желал да се наслаждения на най-новата и най-хубава технология, която светът може да предложи? Заложете на някой нов модел с необикновен екран, без отражения и водоустойчив.


4. База за домашни маски за лице

Знаете ли, че 41% от международните консуматори употребяват домашно приготвени артикули всеки месец? Ако и вие имате в обкръжението си дами, които обичат да забъркват домашни маски за лице, то сигурно революционната база ще им се стори в действителност " уау "!

Това е първата в света база за домашни маски. Тя е неповторим за пазара артикул, обогатен с хиалуронова киселина, сквалан, витамин В, естер, овлажнител и мастна киселина, който съчетава най-хубавото от персонализираните технологии и природата. Една чаена лъжичка от хидратиращата база Imagination може да бъде смесена с разнообразни натурални съставки (плодове, масла, зеленчуци и т.н.) по желание на потребителя, след което се нанася отмерено върху кожата и се оставя да работи за 15– 20 минути.


5. Робот прахосмукачка

Ние обичаме всички джаджи, които улесняват всекидневието ни. Точно такива са прахосмукачките роботи. Има задоволително бюджетни решения, които дейно събират нечистотия, безшумни са и наподобяват добре! Това би бил в действителност страховит подарък за вашите баби и майки.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР