Коледа е точния момент не само да се съберем с

...
Коледа е точния момент не само да се съберем с
Коментари Харесай

Скъпият коледен подарък на Джорджина за Кристиано

Коледа е точния миг освен да се съберем с околните си, само че и да получим дарове от тях, които да ни зарадват и стоплят душата.
 Джорджина Родригес, Патрисия Родригес и молбата, която сестрата на половинката на Кристиано Роналдо насочи
Обвиненията, които насочи сестрата на Джорджина Родригес

Какво желае от Кристиано Роналдо и половинката му Патрисия Родригес

Понякога даже коледните чорапи са в действителност добро попадение, тъй като човек може да бъде благополучен и удовлетворен и от малко. Но има хора, за които чорапите не са алтернатива като подарък.

От профилите на Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо в обществените мрежи разбираме и какъв тъкмо подарък моделът е подарила на половинката си. Естествено, не са чорапи.

Оказва се, че Джорджина е подарила за Коледа на Кристиано  Rolls Royce Dawn  от 2022 година Според Diario AS, става дума за четириместен кабриолет, който под капака крие 6.6-литров V-12 мотор с двоен турбокомпресор.

А по отношение на конските сили - става дума за 564 конски сили. С коледния си подарък Кристиано Роналдо ще може да вдигне 100 км/ч. за малко на четири секунди. В новата кола на футболиста има и цели 18 високоговорителя за съвършен тон.
 Мондиал 2022, Кристиано Роналдо, Португалия против Швейцария и по какъв начин футболистът открадна шоуто
Снимката от Мондиал 2022, за която всички приказват

Когато Кристиано Роналдо открадне шоуто... като запаса

Този Rolls Royce Dawn ще бъде следващото попълнение към сбирката на Роналдо с първокласни и скъпи коли. Като цената особено на този надвишава 300 000 евро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР