Колаж Нова Тв, Историкът Явор Сидеров коментира поведението на лидера

...
Колаж Нова Тв, Историкът Явор Сидеров коментира поведението на лидера
Коментари Харесай

Историк: Борисов възкръсна на Великден, да стане председател на парламента

Колаж Нова Тв,

Историкът Явор Сидеров разяснява държанието на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който се трансформира в основен договарящ за сформиране на постоянно държавно управление в Народното събрание.

„ Борисов напусна кабинета, откакто го упрекваха, че управлява от там крайник върху крайник и се разпорежда. Ето в този момент той пое лидерската си роля на най-голямата политическа групировка и отиде при всеки един от тях, с цел да покаже че е подготвен на всевъзможни диалози. Освен това напълно друго е, когато в един диалог на четири очи и лице в лице с другите, почваш да се усещаш и да знаеш, че без значение от това, че той го сподели това изречение, само че по този начин цялото му тяло и държание, демонстрира, че би могъл да се съгласи. Тоест, това са тия тънките договаряния, и защото Борисов е човек, който е привикнал на тези засечки, които ги има в човешкото държание, да ги улавя и счита, че на него беше нужно, а и на всички останали беше нужно да видят отново при него какво се случва, тъй че това е една добра стъпка “, сподели Сидеров в „ Пресечна точка “ по Нова Тв.

„ Борисов изцяло възкръсна на Възкресение Христово и в буйната седмица, можем да кажем, че политически възкръсна. До огромен степен в действителност той е мотор на това, което се случва, тъй като това, което се случва, до огромен степен е неговата съпротива. Тоест, той волю неволю, е силата, която задвижва водата, която движи тази мелница. Ако съм на негово място, може би бих играл за ръководител на Народното събрание в този миг, защото за министър председател е неприемлиево “, добави Явор Сидеров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР