Колаж БулфотоНови разходи и то немалки се задават за хиляди

...
Колаж БулфотоНови разходи и то немалки се задават за хиляди
Коментари Харесай

Идва ново бъркане в джоба. Смяна на водомери и топломери след 25 октомври

Колаж Булфото

Нови разноски и то немалки се задават за хиляди семейства в България. 

Предстои промяна на отчитащите устройства с нови електронни.

След 25 октомври уредите върху радиаторите, самостоятелните топломери и водомерите за топла вода с изтичащ период би трябвало да се подменят с такива за отдалечен доклад, съобщи Нова телевизия.

Най-масовата замяна се чака през 2024 година, когато изтича срокът на съвсем половината (48%) от устройствата. До 2027 година пък всички би трябвало да са от новия вид. Преди 5 години Коста Грозданов и съседите му от столичния квартал „ Овча купел ” споделят довиждане на изравнителните сметки за парно и топла вода. Като подменят всички уреди за доклад във входа с отдалечени.

„ Така по-лесно се хващат неточни съседи, които се пробват да манипулират, новите топломери не могат да се манипулират – може да се разбере по кое време е свален нагревател и така нататък ”, разяснява той, като добавя, че съгласно изчисленията му фактурите към този момент са надалеч по - обективни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР