Кокосовото масло се извлича от узрели кокосови орехи, събрани от

...
Кокосовото масло се извлича от узрели кокосови орехи, събрани от
Коментари Харесай

Подмладете кожата си с този природен тоник от само 2 съставки

Кокосовото масло се извлича от узрели кокосови орехи, събрани от кокосови палмови дървета. Годно е за консумация и има разнообразни потребни свойства. Предлагаме ви естествено мляко за лице с кокосово масло и сода за самун, което ще ви избави изцяло от неприятните бръчки и напукана кожа на лицето.

Тази рецепта е необикновен и естествено почистващо средство за лице, което ще ви обезпечи надълбоко разчистване на порите и ще ви помогне да се освободите от бръчки и акне.

С това естествено естествено мляко ще се отървете от мъртвите кафези на кожата, ще премахнете непотребните замърсявания, ще премахнете пъпки, белези и зачервявания.

 Акне

Това естествено почистващо средство за лице е комбиниране от две необикновено ефикасни и натурални съставки – кокосово масло и сода за самун. Всички знаем, че содата за самун е доста мощна и универсална съставна част, която се употребява по доста разнообразни способи - освен за хлебни произведения, само че и за домакинско разчистване. Содата бикарбонат е доста комфортна за гланциране или като дезодориращо средство. И което е още по-интересно – содата за самун се употребява отдавна като средство за отбрана на кожата, зъбите и косата. Тя обезпечава изключителни резултати при лекуване на акне, тъй като содата за самун е амфотерно съединяване, което значи, че има способността да поддържа естественото равнище на Ph на кожата.

Кокосовото масло също е потребно, защото има мощни овлажняващи, лечебни и антибактериални свойства. Това е добре прочут естествен артикул за опазване и подсилване здравето на кожата.

Рецепта за здрава кожа:

 Здрава кожа

2 ч.л. кокосово масло

1 ч.л. сода за хляб

Вземете дребна купа, прибавете съставките в нея и разбъркайте добре. Трябва да получите паста. Нанесете тази паста непосредствено върху кожата и масажирайте постепенно. Оставете пастата да подейства 5 минути и изплакнете с топла вода посредством масажиране. Кокосовото масло има способността да хидратира кожата, по тази причина не се постанова да употребявате овлажняващ крем след привършване на процедурата.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР