Кокосово масло Масажирайте 3-5 супени лъжици кокосово масло в скалпа

...
Кокосово масло Масажирайте 3-5 супени лъжици кокосово масло в скалпа
Коментари Харесай

Не Ни Трябват Скъпи Шампоани! Тези Изпитани Народни Средства Премахват Пърхота Завинаги!

Кокосово масло

Масажирайте 3-5 супени лъжици кокосово масло в скалпа си и го оставете за една нощ. Отмийте маслото на идващия ден с мек билков шампоан, а най-добре с катранен сапун.

Лимон

Масажирайте 2 супени лъжици лимонен сок в скалпа и изплакнете с вода. След това се разбърква една чаена лъжичка лимонен сок в една чаша вода и се изплаква косата с нея. Не измивайте с шампоан или сапун по-късно.

Чесън

Антибактериалните свойства на чесъна са идеални за унищожаване на пърхот. Масажирайте скалпа си със счукан чесън и мед, оставете да работи 10 минути и измийте добре с катранен сапун.

Кисело мляко

В купа се смесват чаена лъжичка лимонен сок, една чаена лъжица синапено масло и една чаша кисело мляко. Приложете тази примес на скалпа и оставете да престои един час. След това се измива добре главата и косата.

Сминдух

Накиснете 2 супени лъжици семена от сминдух във вода за една нощ. На другата заран ги смачкайте на каша и намажете с нея косата си. Оставете минимум 30 минути и след товаизмийте усърдно главата и косата. Правете това 2 пъти в седмицата четири седмици за най-хубави резултати.

Яйца

Разбийте 2 яйца и намажете добре скалпа, увийте с найлонова шапка и стойте по този начин 1 час. После изплакнете добре единствено с топла вода. Това лекуване ще помогне за попречване на пърхот и рухване на косата.

Смес

Смесете 100 грама сок от цвекло, 50 грама винен оцет и 20 грама сок от джинджифил. Нанесете тази примес на добре измита коса и масажирайте 5 минути, след което изплакнете добре единствено с топла вода. Това е лекуване срещу пърхут и би трябвало да се ползва след всяко миене на косата.

http://po-krasivi.net/
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР