Кокорчо ли организира акцията, след като съдът обяви, че няма

...
Кокорчо ли организира акцията, след като съдът обяви, че няма
Коментари Харесай

Откъде Асен Василев знае какво МВР е предало на прокуратурата за арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова?

Кокорчо ли провежда акцията, откакто съдът разгласи, че няма никакви доказателства?

Голям скандал забърка един от шефовете на „ смяната “ Асен Василев-Кокорчо в студиото на обслужващата го телевизия Би Ти Ви. Запитан за новия лист „ Магнитски “ той съобщи следното: Това, което виждаме по листата „ Магнитски “ е едно към едно с това, което Министерство на вътрешните работи съобщи на прокуратурата след арестите- 400 страници. Прокуратурата тогава сподели, че няма данни за започване на следствие, визирайки арестите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, някогашният финансов министър Владислав Горанов и пиарът на партията Севделина Арнаудова.

Възникват незабавно два въпроса. Първият. Откъде Кокорчо знае какви доказателства Министерство на вътрешните работи е предало на прокуратурата откакто той бе министър на финансите, а не на Министерство на вътрешните работи. И второ две правосъдни инстанции при обжалване на арестите на тримата оповестиха, че Министерство на вътрешните работи не е предоставило никакви доказателства за тях, за дейностите по „ необходимост “, а изказванията на Кирил Петков и Бойко Рашков, че в тях взе участие Европейската прокуратура бяха изрично опровергани от самата нея.

Нещо повече Министерство на вътрешните работи на Рашков реши да пренебрегне прокуратурата, като скри информацията за арестите даже от най-висшата професионална фигура в министерството основният секретар Петър Тодоров, който научил, по неговите думи във вътрешната комисия на Народното събрание, от медиите.

Може би Асен Василев е наредил акцията и е черпил информация от неговите протежета-двамата хасковски полицаи, назначени от РПУ-Черноочене за началници на Националната полиция-Венцислав Кирчев и заместника му Дулев. След рухване на кабинета Петков Кирчев незабавно напусна системата на Министерство на вътрешните работи и се отзова като претендент за народен представител от „ смяната “ в Кърджали, организиран от същия Асен Василев.

Източник: Breaking.bg, Crimesbg.com

Сподели:

Още от Политика

 Движение за права и свободи разгласи водачите за вота: Карадайъ и Пеевски отпред на две листи, Филиз Хюсменова поведе във Варна

Движение за права и свободи разгласи водачите за вота: Карадайъ и Пеевски отпред на две листи, Филиз Хюсменова поведе във Варна

28 фев 17:55 0 371  Бонев си стисна ръцете с Политическа партия и Демократична България за поддръжката им за кмет на София

Бонев си стисна ръцете с Политическа партия и Демократична България за поддръжката им за кмет на София

26 фев 11:30 0 1085  Дупестия и операторка на секстелефон водят листите на „ Възраждане “

Дупестия и операторка на секстелефон водят листите на „ Възраждане “

26 фев 11:15 0 2688  Защо Иван Христанов напусна ненадейно Политическа партия?

Защо Иван Христанов напусна ненадейно Политическа партия?

26 фев 11:00 0 1057  Байдън отхвърли предлагането на Китай за мир: Щом Путин го утвърждава, не става! (Подхранва ли Съединени американски щати съзнателно войната в Украйна?)

Байдън отхвърли предлагането на Китай за мир: Щом Путин го утвърждава, не става! (Подхранва ли Съединени американски щати съзнателно войната в Украйна?)

25 фев 16:34 0 3290  Избори, а зад фона издевателства върху репутацията на правораздаването

Избори, а зад фона издевателства върху репутацията на правораздаването

23 фев 13:44 0 399

Коментирай

Име * Email Коментар *

0 Коментара

Най-четени Най-коментирани  Софче, полудя ли, бе: Софи Маринова замязя на извънземно! (Виж по какъв начин се окепази поради гаджето - СНИМКИ)

Софче, полудя ли, бе: Софи Маринова замязя на извънземно! (Виж по какъв начин се окепази поради гаджето - СНИМКИ)

232729 1
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР