Коко Гоф подини с 6:3, 6:1 италинката Мартина Тревизан и

...
Коко Гоф подини с 6:3, 6:1 италинката Мартина Тревизан и
Коментари Харесай

Машината Швьонтек срещу мощна американка е финалът на Ролан Гарос

Коко Гоф подини с 6:3, 6:1 италинката Мартина Тревизан и се класира на край на шампионата от Големия шлем " Ролан Гарос ". По този метод тенисистката от Съединени американски щати стана най-младата финалистка в Париж от 21 години насам и ще спори за купата с лидерката в международната класация Ига Швьонтек.

18-годишната Коко Гоф досега бе тотално непознато лице на Големия шлем, защото днешното й присъединяване беше първо на полуфинал. В момента тя стана и най-младата финалистка на шампионат от Големите четири от 18 години насам.

Коко Гоф нанесе своя удар при започване на всеки сет, когато направи начален пробив. Американката удари за 2:1, въпреки по-късно разменените пробиви да стопираха чак при 4:3. Във втория сет тя поведе с 3:1 в маратонски гейм, който продължи 14 минути. Три пъти Тревизан спасяваше точката за пробив, само че най-после от четвърти опит американката се зарадва, а по-късно нанесе и решителен удар.

Преди това Ига Швьонтек разруши тотално рускинята Дария Касаткина и справедливо се класира на огромния женски край. Точно полякинята е любимец на букмейкърите за трофея и ще е знамение, в случай че Гоф успее да я надвие. До момента Швьонтек се намира в шеметна серия от 34 следващи победи на корта. Ако бие и на финала тя ще изравни най-дългата серия от следващи победи през този век, която наброява 35.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР