Кокаиновата“ Диона изпадна в истерия!: Разпъвате ме, защото не съм

...
Кокаиновата“ Диона изпадна в истерия!: Разпъвате ме, защото не съм
Коментари Харесай

„Кокаиновата“ Диона изпадна в истерия!: Разпъвате ме, защото не съм мишка като вас, не бачкам от 7 до 17 за пършиви стотинки…

„ Кокаиновата “ Диона изпадна в нервност!: Разпъвате ме, тъй като не съм мишка като вас, не работя от 7 до 17 за пършиви стотинки… Вместо да си затвори устата, да мълчи и да потъне вдън земя от позор по-късно, което извърши, Диона реши да нападна. От дни тя изяснява в нета какъв брой е почтена, по какъв начин незаслужено е упрекната и нападана. И по какъв начин всички са срещу нея, щото била „ звЕзда “.

„ Кокаиновата “ Диона изпадна в нервност!

„ Ще ме „ разпънете “, тъй като съм известна, а не съм мишка като вас. Защото съм съумяла в тоя живот и сама съм си извоювала славата и парите, и лукса, и всичко. А не козирувам на шефове и не работя от 7 до 17 за някакви пършиви стотинки. Разбирам, че мнозина ги е гняв, само че не ми дреме. Аз ще се измъкна чиста от всичко “, в буйство е чалгарката.

Диона оповести, че е наела не един, а цели трима юристи. Които да я изкарат почтена като сърне след ареста й за шофиране след приложимост на кокаин.

Паралелно с това се разбра и че е пушила трева, което прави нещата още „ по-еротични “…

Междувременно излязоха и кръвните проби на певачката, които потвърдиха съществуването на кокаин и на марихуана в кръвта й. Но тя и до през днешния ден безочливо лъже, че никакви проби не са достигнали до нея.

„ Аз резултати от тест за дрога нямам. Не знам по какъв начин вие имате, по какъв начин медиите имат, само че аз нямам. Ще приказвам, когато ги получа “, отсича Диона.

Източник – Crimesbg.com, Разкрития

Още вести четете в секция Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР