КОКАИН , Credit Suisse, 55 млн. франка, ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА в

...
КОКАИН , Credit Suisse, 55 млн. франка, ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА в
Коментари Харесай

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА В МИТНИЦИТЕ СЪС СТАРИТЕ ГЕРОИ ОТ ЕПОХАТА НА БРЕНДО

КОКАИН, Credit Suisse, 55 млн. франка, ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА в МИТНИЦИТЕ със старите герои от епохата на БРЕНДО.

КОЙ отговаряше за битката с наркотрафика 2004-2008 в митниците и къде са те в този момент?

Една от водещите вести сега е новината, че Федералният углавен съд на Швейцария повдига обвинявания против банка Креди Сюиз, в които се твърди, че българската наркомафия е подала във въпросната банка към 55 милиона франка в интервала 2004 година – 2008 година

Както и в тази ситуация с единия звук кокаин хванат в Колумбия и предопределен за приемане в пристанище „ Бургас “ е ясно, че сходен огромен и проведен наркотрафик няма по какъв начин да се реализира без дейното присъединяване или безучастие на митническите управляващи в страната.

Ключовата дума тук е „ интензивно “ и не на вятъра.

Малък преглед на това кой какъв е по това време демонстрира много забавни моменти свързани освен с „ тогава “, само че и с сегашния миг.
Шеф на Агенция „ митници “ по това време е АСЕН АСЕНОВ. Към настоящ миг има сполучлив бизнес за митническо ходатайство. Водещи проверяващи публицисти и организации настояват, че точно той е митичния Асен Дебелия, който интензивно протектира настоящето управление на Агенция „ Митници “ и кадрува доста интензивно там. Не на вятъра днешното управление на организацията са наричани „ синовете на Асен Асенов “.НИКОЛАЙ ШУШКОВ – в интервала обхващащ обвиняванията на съда в Швейцария е шеф на мегамитница „ Благоевград “, която дава отговор за три от границите на България – тези със Сърбия, Гърция и Македония. И до през днешния ден през тези граници минават съществени канали и път на кокаина и хероина. Според починалия Ваньо Танов точно той е митичния Кольо Шушумигата. Към днешна дата Николай Шушков е регионален шеф на Благоевград в двете последни служебни държавни управления и се показва пред митническата колегия като неофициален консултант по митническите въпроси на президентския кръгПАВЕЛ ГЕРЕНСКИ – дълготраен управителен кадър на митниците и възпитаник на Николай Шушков. В интервала 2004 година – 2008 година, касаещ проучването на швейцарците е управлявал Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ – главен пункт за трафик на опиати от и за Европа. Днес един заместник-директорите на Агенция „ Митници “ Покрай Шушков го показват доближен до Президентството, каквото и да значи това отговарящ за АКЦИЗАРУМЕН ДАНЕВ – в следствия интервал е шеф на дирекция „ Митническо разузнаване и следствие “ на митниците. Именно тъкмо под носа на въпросното „ разузнаване и следствие “ Евелин Банев е разгърнал бурна активност и наркотрафик през българските граници. Малко евентуално дирекцията да не е знаела какво се случва. Днес управлява акцизната активност на митниците и е заместник-директор на организацията.И най-после, само че не на последно място сегашният шеф на Агенция „ Митници “ ПАВЕЛ ТОНЕВ – ръковододен кадър в мегамитница „ Пловдив “, към която е Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево – съществена врата за трафика на дрога от Турция през България към Европа. Към днешна дата началник на Агенция „ Митници “. Към сегашните му подвизи е и отводът да даде на екипа на БИВОЛ информация за износа на БУЛГАРТАБАК и Пеевски, макар съществуващо правосъдно решение за даването и. С това потвърди, че данните за зависимостта на митниците от Движение за права и свободи не са голи изказвания.
През май 2021 година АСЕН ВАСИЛЕВ като финансов министър на първото служебно държавно управление връща на сцената този тим юнаци наричани „ синовете на Асен Асенов “ и  им дава опция да разпрострат още веднъж „ огромните “ си благоприятни условия демонстрирани по-преди в „ сполучливата “ им битка с наркотрафика изцяло игнорирайки свадите и следствията за корупция, които влачат като зестра със себе си.

Съдят Credit Suisse за пране на пари от българската наркомафия, водена от „бивш герой.

Григор Здравков

Българска Легия Антимафия

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР