Кои зодии лъжат най-много? Използваме лъжи, за да прикрием емоcиите

...
Кои зодии лъжат най-много? Използваме лъжи, за да прикрием емоcиите
Коментари Харесай

Как лъжат хората според зодиите?

Кои зодии лъжат най-вече? Използваме неистини, с цел да прикрием емоcиите си, да променим проектите си или да скрием истини, които могат да наранят другите. Трудно е да се откри 100% почтен човек. Така че, може ли да се толерира измамата? Ето по какъв начин всеки знак от зодиака подхожда към лъжата.

Овен

Овенът е къс и прецизен. Той се бори интензивно, с цел да потвърди истината си. Честността идва естествено за Овен, тъй че лъжата просто не му отива. 

Телец

Телецът е най-лошият тип измамник. Този, който има вяра в измисления си сюжет. Той ще резервира спокойна физиономия, когато стартира да продава измамата си на някого.

Близнаци

Близнаците с момент на око могат да измислят брилянтна неистина, като дадат воля на въображението си. Понякога го вършат за спорта, даже когато нямат причина да лъжат. Те избират да показват личната си истина, с цел да създадат живота по-цветен. 

Рак

Раците основават лъжите си на емоcии. Понякога могат да го създадат, с цел да излязат от сложна обстановка. Като цяло държат на истината обаче. Но, в случай че им се наложи - ще се принудят да излъжат.

Лъв

Лъвът щеше да може да изрече лъжата си по микрофона, на сцената, пред необятна аудитория. Възможно е той да упражнява репликите си пред огледалото, да избира верния звук на гласа и да мисли през нощта по какъв начин да извърши зрелище, което да води тълпите зад себе си. Той е занаятчия на драмата.

Дева

Девите проучват лъжите си. Те би трябвало да обмислят всички обстоятелства и елементи, с цел да ги съберат съвършено. Те са надеждни в своите измами. Логичната им история е толкоз правдоподобна, че е по-лесно да се повярва, в сравнение с човек да се усъмни в казаното.

Везни

Везните не са измежду най-хубавите лъжци. Вместо да гледат право в очите, те заобикалят борбата. Те имат вяра, че хората в последна сметка ще им повярват. Този зодиакален знак има способността да насочва диалога, тъй че да не изникне докосваща компрометираща ги тематика.
ЗОДИИТЕ, които знаят верния метод в любовта
Обикновено свързваме думите обич и пристрастеност с плам и жега. Такива са и огнените зодии. Техни представители са Лъв, Овен и Скорпион и...
Прочети повече
Скорпион

Когато Скорпионът лъже, той се придържа към истинската версия на историята си до края. Той в никакъв случай не трансформира сюжета, даже и да има пропуски в него. Всички ще се съгласят с него, тъй като никой не желае да спори с него.

Стрелец

Стрелецът първо желае да се увери, че неговата " истина " звучи правдоподобно. Но в последна сметка този знак се отвращава от лъжата.  

Козирог
От Водолей до Стрелец: Зодиите, които елементарно може да излъжете
Успяват ли хората елементарно да ви излъжат? Вярвате ли на всичко, което ви споделят? Трудно ли ви е да разберете кой ви мами? Ако отговорите с...
Прочети повече
Козирогът е шмекер. Той ще ви увери, че разполага с доста доказателства, които да поддържат неискрените му самопризнания. 

Водолей

Водолеят се концентрира върху количеството. Той има вяра, че колкото повече хора са уверени в лъжата му, толкоз по-трудно ще бъде разгадаването на истината. Винаги има готово оправдание и доста очевидци, които ще потвърдят историята му. 

Риби

Те основават усещането на хора, които в последна сметка в никакъв случай не лъжат. Те са прекомерно чувствителни, с цел да бъдат наречени измамници. Възможно е също по този начин да ги обичате прекалено много, с цел да не вярвате на сладките им дребни неистини. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР