Кои са най-вдъхновяващите, перспективни и дръзки бизнес идеи в динамичните

...
Кои са най-вдъхновяващите, перспективни и дръзки бизнес идеи в динамичните
Коментари Харесай

Започва първото в България телевизионно стартъп състезание Дръзките“

Кои са най-вдъхновяващите, перспективни и дръзки бизнес хрумвания в динамичните и предизвикателни времена? Могат ли започващите компании да бъдат ключът към новата по-добра действителност и перспективно бъдеще? В това ще се опитат да убедят публиката всички 21 започващи компании , които ще вземат присъединяване в първото в България телевизионно стартъп съревнование " Дръзките ", коeто осъществя.

Предаването ще започва от 15 ноември в 21 часа и ще се излъчва всеки вторник и четвъртък в ефира на единствения бизнес ефирен канал у нас.

Повече от 40 представители на започващи компании изявиха предпочитание да показват своите бизнес хрумвания и подадоха своите кандидатури, само че единствено 21 бяха определени да продължат и завоюваха своето място в стартъп надпреварата " Дръзките ", оповестяват уредниците. Те ще имат опцията да показват по най-хубавия метод компанията си, да получат скъпи препоръки и потребни насоки от менторския екип на " Дръзките ", с цел да подобрят и развият своите бизнес хрумвания.

Благодарение на тази помощ, участниците, които запазят мястото си до финала, ще имат по-голям късмет да впечатлят визионери и експерти с богат опит, които ще бъдат жури в надпреварата.

Освен победител в " Дръзките ", започващата компания, която заеме първото място, ще получи и достъп до финансиране , грантови решения, акселераторски стратегии и срещи с основни ментори в Обединеното кралство.

Водещ на вдъхновяващото предаване ще бъде Павел Езекиев. Той е сериен бизнесмен, като опитът му включва основаването и сполучливата продажба на Софика Груп, бизнес с контактен център и на 4 фонда за рисков капитал с над 40 вложения в стартъпи в над 10 страни, 14 от които осъществени посредством продажби на стратегически вложители и на борсата.

Павел Езекиев има професионален опит от " Майкрософт " в Съединени американски щати и като капиталов банкер в областта на сливания и поглъщания в " Дойче Банк " в Лондон и София. Бивш член е на настоятелството на Американския университет в България. Завършил е финанси в Northeastern University в Бостън, има пост-дипломна подготовка по невропсихология от Vrije University в Амстердам и е преподавал стабилно финансиране в EDHEC в Лил, Франция.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР