Кои са макроикономическите предпоставки за развитието на финансовия сектори и

...
Кои са макроикономическите предпоставки за развитието на финансовия сектори и
Коментари Харесай

Кои са предпоставките за развитието на финансовия сектор и към кои модели се насочва индустрията - във фокуса на Клуб Investor Банки и финанси

Кои са макроикономическите предпоставки за развиването на финансовия браншове и към кои модели се насочва промишлеността? Отговор на тези и още забавни въпроси ще даде новото издание на Клуб Investor " Банки и финанси ". Събитието ще се организира на 11 юни, от 10 часа, в Best Western Plus Hotel Expo Sofia и за следващ път ще събере водещи банкови и финансови специалисти.

Дискусията ще открие подуправителят на Българска народна банка Калин Христов , който ще разяснява следствията от стопанските системи на Европейски Съюз за паричната политика и банките. Първият панел ще бъде отдаден на положението на финансовия бранш в България, а модератор ще бъде водещият на предаването " В развиване " по Bloomberg TV Bulgaria - Делян Петришки .

Актуални данни за банковата промишленост в страната ще разяснява ръководителят на Управителния съвет на Асоциация на банките в България Петър Андронов. Участие в панела ще вземат Илия Лингорски , основен финансист на Българската банка за развиване, и Николай Василев, ръководещ сътрудник на Експат Капитал и някогашен министър на стопанската система.

Втората част на полемиката " Банки и финанси " ще се концентрира върху еволюцията на финансовата промишленост. Модератор на панела ще бъде изпълнителният шеф на Software Group Калин Радев , който ще насочи вниманието към изгодите и провокациите пред цифровите финансови екосистеми и портфейли, и обезпечаването на възвръщаемост на вложенията в новаторски услуги. Сред участниците, които ще дискутират развиването на финансовата промишленост, са Георги Заманов , основен изпълнителен шеф на Алианц банк, Едуард Цветанов от Revolut и Васил Димитров - началник план за цифрова промяна в Банка ДСК.

По време на полемиката ще бъдат показани първите заключения от разбора на Българска финтех асоциация за финтех екосистема в страната през предходната година. След това Калоян Рачев , основател на Fintech Bulgaria, който ще бъде модератор на последния панел , и консултантът Томас Висни , съосновател на Booster Labs, ще дискутират по какъв начин се развива финтех промишлеността и кои са най-новите решения в сферата.

Повече информация за събитието, програмата и лекторите може да намерите ТУК .

Генерален сътрудник на Клуб Investor " Банки и финанси " е Българска банка за развиване . Дискусията се организира с поддръжката на Софтуер Груп , Банка ДСК , Хотел Интернационал .

Медийни сътрудници са Bloomberg TV Bulgaria , Dnes.bg , Seenews.com .
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР