Кои са храните, които ще ни позволят да влезем в

...
Кои са храните, които ще ни позволят да влезем в
Коментари Харесай

В отлична форма за лятото: Съветите на Биляна Йотовска

Кои са храните, които ще ни разрешат да влезем в отлична форма за лятото? Здравословни препоръки даде фитнес моделът, публицист и инфлуенсър Биляна Йотовска в ефира на

Според нея според oт това с какво месо е подготвен един дюнер и дали хлебчето е пълнозърнесто, той може да бъде потребен или нездравословен.

" В множеството случаи дюнерът не е здравословен. Здравословното хранене може да бъде вкусно, просто би трябвало да знаем по какъв начин да си приготвим храната. Вкусът се възпитава. Тя да познаваме храната и да знаем кое ни въздейства добре. Не диетите, а салдото в храненето би трябвало да стане метод на живот. Храната би трябвало да носи наслаждение и да е поднесена красиво ", изясни тя. 

По думите ѝ е допустимо да преминем през всички празници без да преяждане.

" Не се лишавайте от нищо на празничните трапези, само че внимавайте какво хапвате и разреждайте с повече зеленчуци, риба и яйца. Хубаво е да се намалят въглехидратите преди и след празниците. През цялото време хората би трябвало да спортуват. Прясната храна, приготвена на момента, е най-хубавото решение ", акцентира Йотовска.

Вижте повече във видеото горе.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР